30 Nisan 2024 Salı

Isparta'da otomobiller çarpıştı

Isparta'da otomobiller çarpıştı

Isparta

Isparta’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza dün akşam Bağlar Mahallesi 127. cadde üzerinde meydana geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, çarpışmanın etkisiyle araçlar savruldu. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahalesi yapılırken, polis ekipleri soruşturma başlattı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Selami duran

11 Mart 2024 Pazartesi 01:25

Yılmaz eziğimi bu kazayı yapan

Kaza

10 Mart 2024 Pazar 23:23

Bmw aşırı süratliydi, hanımla oturma odasındaydık süratin sesinden hanımla aynı anda birbirimize baktık "yavaş be kardeşim" demeye varmadan paaat diye bir ses geldi baktık kaza olmuş. Bakın yetkililere sesleniyorum 127. Caddede oturanlar bilir ayda bir tam da bu kazanın olduğu yerde kaza oluyor buraya acil bir önlem alınmalı. Kırmızı aracın olduğu ara sokak ana yola çıkmak için geride kalıyor ana yol görünmüyor, yola cıkmak için yolun ortasına kadar gitmen lazım o da kazaya sebebiyet veriyor.

Ömer

10 Mart 2024 Pazar 18:48

Admin kafa kafaya değil park halindeki Skoda formene vuruyor haberini düzelt

Kenan

10 Mart 2024 Pazar 18:05

Yaşlı sürücücü çok var 60 yalından sonra her 2 yılda bir vize almak gerekli olsun.. 50 bin tl lik hurdalar trafikte geziyor muayene yok sigorta yok. Bakın bu kazada da olan bmw ye oldu ne para alabilir ne arabasını yaptırabilir.. ıspartada pahalı araba işe trafiğe çıkılmaz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR