27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'da kazalar kamerada

Isparta'da kazalar kamerada

Isparta

ISPARTA'da kentin belirli noktalarına yerleştirilen Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yaşanan kazaları kaydetti. 

Isparta'da geçen ekim ayında yaşanan kazalar Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı tarafından kentin belirli noktalarına yerleştirilen KGYS kameraları tarafından kaydedildi. Ekim ayında yaşanan kazaların paylaşıldığı videoda Isparta'dan 3 kazaya yer verildi.

İlk kaza Batıkent Mahallesi 259. Cadde üzerinde meydana geldi. Sol şeritten seyir halindeyken sürücüsünün aniden sağa dönmeye çalıştığı otomobil ile istikametten gelen motosikletin çarpması yer aldı.

Diğer kaza görüntüsünün adresi ise Özkanlar kavşağı oldu. Gölcük Caddesi istikametinden gelen otomobil ile İstanbul Caddesi istikametinden gelen otomobil kavşakta çarpıştı. Otomobillerin savrulduğu anlar kameraya yansıdı.

Son kaza ise Sav yolu üzerinde bulunan ışıklı kavşaktan sağa dönmeye çalışan hafif ticari araç ile sağ taraftan ilerleyen motosikletin çarpıştığı anlar oldu. Kazada motosikletin devrildiği görüntüler paylaşıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tuncay

23 Kasım 2023 Perşembe 22:53

Isparta da şöför yok Allah'a emanet düşük hızla kontröllü dua ede ede gideceksin yoksa kimin nerden gireceği belli değil ehliyet lerin gerçekten bir eğitim kurumun dan verildiğini zannetmiyorum verildiyse bile alanların o eğitimi aldığını düşünmüyorum biraz beyni olanların böyle araç kullanmayacağı kesin

Demiralay

22 Kasım 2023 Çarşamba 19:33

Kazaların başlıca nedeni 1-ÖZELLİKLE GENÇLERDE SİNYAL VERME ALIŞKANLIĞININ OLMAYIŞI 2-SAYGIN OLMAYIŞI 3-YANLIŞ PARK 4-MOTOSİKLETLİ SÜRÜCÜLERİN KURAL TANIMAZLIĞI

Erdem Aktan

22 Kasım 2023 Çarşamba 14:37

Ispartada en büyük tehlikeler 1- yaşlı sürücüler 2- apaçi motorcular (ehliyetli ve düzgün kullanana lafım yok) 3- mahalle aralarına park eden kamyon ve tırlardır.

nkk

22 Kasım 2023 Çarşamba 12:48

yol hakkı kuralını, babasının yoluymuş gibi zannedenler bitmedikçe kazalarda bitmez. geçiş hakkı sendedir ama kavşağın ve yolun durumuna göre davranırsın. yeşil ışıkta bile kontrol ederek geçmeniz lazım. ulan bin tane yolun birleştiği kavşakta bile ayağını gazdan çekmiyor insanlar, nasıl bi cahil cesareti bu yahu.

Saliha güleş

22 Kasım 2023 Çarşamba 12:21

Yedisehitlerde cuma pazarı caddesi 4 yol kavşağı kırmızı ışıkta beklemesi gereken motorlu kuryeler basıp gidiyor iki kez kurtuldum cunki yol benimdi yayanın ama öyle hızlı öyle kuralsizllarki buraya özellikle saat ,5 ten sonra trafikpolisi şart zerre umurlarinde değil ışık 5 dakka sonra gitse yemek nolur buraya dikkat edin lutfen

Analiz

22 Kasım 2023 Çarşamba 11:52

1- Canım memleketimde, sinyal sabah yok. 2- Fasılalı yanan ışıklarda bastırıp gidemezsin, yoksa bastırırlar.3- Her motor veya araç ehliyeti alana, motosiklet veya araç verilmemeli.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR