29 Nisan 2024 Pazartesi

ISPARTA'DA KAR MASKELİ GASP İDDİASINA 2 TUTUKLAMA

Isparta’da kar maskeli olarak geldiği evdeki 2 kadını darp edip, 5 bin TL ile 3 bilezik bulunan çantayı ve evdeki diğer kadını yanına alarak kaçan şahıs yakalandı.

Isparta

Isparta'da kar maskeli olarak geldiği evdeki 2 kadını darp edip, 5 bin TL ile 3 bilezik bulunan çantayı ve evdeki diğer kadını yanına alarak kaçan şahıs yakalandı. Zanlı ve birlikte kaçtığı kadın "yağma" ve "kasten yaralama" suçlarından tutuklandı.

Olay, önceki gece Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aynı evde yaşayan D.K., S.B. ve Z.T. isimli 3 kadından Z.T. (27) ile para karşılığında birlikte olan D.D. (30), kadının 'Beni buradan kurtar' sözleri üzerine yaklaşık yarım saat sonra kar maskesi takarak eve geri geldi. D.D., iddiaya göre D.K. ve S.B.'yi darp ettikten sonra içinde 5 bin TL nakit para ve 3 bilezik bulunan çanta ve Z.T.'yi de yanına alarak kaçtı. Durumun haber verilmesi üzerine eve gelen polis ekipleri, D.K. ve S.B.'nin şikayeti üzerine harekete geçti. Kısa sürede yakalanan D.D. ve Z.T. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 şüphelinin "yağma" ve "kasten yaralama" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

05 Ocak 2018 Cuma 02:12

Yorumlara bak yaa, yazıklar olsun. Haberi okumadan yorum yapmış millet. Kadınlardan biri müşterisine neolur beni bu hayattan kurtar demiş, kötü mü etmiş?kimbilir hangi şerefsiz düşürdü o yola, ve kaç paralık senet imzalattı kaçmasın diye. Bu işi yapanlara kızan pek ahlaksever kardeşlerim ****ara müşteri olan ahlak ve şeref yoksunlarına bir çift laf etmeyecekmisiniz. Benim de karım, kızım, anam, bacım var, burdakiler de birinin anası, bacısı, kızı olabilir diye düşünen biri çıkmayacakmıAllahaşkın

by hacılar ben çavuş

02 Ocak 2018 Salı 11:33

bizim köye gönderin bunları bakem

KERİMOĞLU

02 Ocak 2018 Salı 10:18

Apartlar yapılmaya devam ettikçe artar.

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

02 Ocak 2018 Salı 02:21

yazıklar olsun güzelim şehrimizi ne hale getirdiler ahlaksızlar demekki fuhuş yapıyorlardı bunlar artık kim ne bilmiyoruz ıspartada bozulmaya başladı bir ıspartalı olarak çok üzgünüm emniyet bunları görmeli artık yaşanabilir en dürüst temiz şehir seçildik biz yakışmıyor bunlar...allah ıslah etsin bu ahlaksızları....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR