06 Mayıs 2024 Pazartesi

ISPARTA'DA FESTİVAL BAŞLADI

ISPARTA'DA FESTİVAL BAŞLADI

Isparta

Isparta Belediyesi’nce düzenlenen Gül Festivali ve Uluslararası Gül Fuarı yoğun katılımlı görkemli bir kortej yürüyüşüyle start aldı. Kortej geçişi sırasında Kırgızistan, Bulgaristan, KKTC ve ANKA Gençlik Spor Kulübü ekiplerinin gösterileri büyük beğeni topladı.

 Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Gül Festivali ve Uluslararası Gül Fuarı’nın açılışı  kortej yürüyüşü ve etkinliklerle başladı. Belediye önünden başlayan kortej yürüyüşüne Vali Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yanı sıra çok sayıda yabancı konuk ve vatandaş katıldı. Kortej yürüyüşünün ardından Kaymakkapı Meydanı’nda kortej geçişi gerçekleştirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

12 Mayıs 2018 Cumartesi 23:33

Bu tarz etkinlikler şehrin yaşamını olumsuz yönde etkilemeyecek alanlarda yapılmalı. Biraz ufkunuzu değiştirin artık. Köy, kasaba değil burası. Koskoca ilde ilin en işlek yollarını kapatıp milleti başının çaresine bırakıp, şehrin göbeğini pazar yerine çevirmek kusura bakmayında şenlikle, profesyonellikle falan alakası yok. Bisiklet yolumuzda kapalıydı :)))

Alehsan

12 Mayıs 2018 Cumartesi 22:48

Sağolasın başkanım. Bu adam hangi partiden çıkarsa çıksın oyun Yusuf Ziya Beye. Şehir olarak hasretmişiz eğlenceye; şehrimizin tanıtımına.

uç uç

12 Mayıs 2018 Cumartesi 11:29

uçmanım senin yerin orasımıydı ? kahveler oldu geldi köpükleri taştı gel, iyi gün dostları kötü günler geçti gel hesabı. kötü gün mülliyetçisi uçmanı atmışlar bir kenara iyi gün milliyetçileri

mehmet

12 Mayıs 2018 Cumartesi 11:27

ocak başkanı da başka başkanlar gibi belediyeyi protesto ediyormuş başka başkanlara uyarak öyle duyduk belki kendi geçmiştir oraya :)

tatar ramazan

12 Mayıs 2018 Cumartesi 09:01

yazık ıspartanın parasına puluna ziya sanada oy yok artık

Vatandaş

11 Mayıs 2018 Cuma 22:25

OCAK Başkanının Yeri , Sarıidris kasabasının arkası mı? Umur başkanım size acımış nefis yapmamış, kibir yapmamış, ama bu kadar saygısızlık yapmayın Ülkücülere

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR