29 Nisan 2024 Pazartesi

Isparta'da eğitim görevlisi alınacak

Isparta'da eğitim görevlisi alınacak

Isparta

BESYO, PMYO, POMEM kurslarında eğitim görevlisi olmak isteyenler için başvuru süreci bugün itibariyle başladı.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre gençlik merkezlerindeki BESYO, PMYO, POMEM kurslarında eğitim görevlisi başvuruları bugün başladı.

9-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan başvuruda BESYO mezunu olmak ve en az 2. kademede antrenörlük belgesine sahip olma şartları isteniyor. Daha detaylı bilgi için edu.gsb.gov.tr ya da Gençlik Merkezleri’ne başvurabilirsiniz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ellezin yaptığı işler hep sakat

11 Ekim 2023 Çarşamba 00:46

Hamburg straise rumuz okul müdürlerinin odaları aşırı lüks ve şatafatlı donatılmış durumda. kimsede sen hangi parayla aldın bu deri koltukları mefruşatı demiyor.sponsor kim olabilir sence kantinci olabilir mi veya okul aile birliği? Mum dibine ışık vermezmiş MEM müdürü hiç mi görmez bunları okul kantinlerinden MEM ede kar payı gider dolayısıyla yapılan mudahale merkeze giden kar payınında kesilmesi demek.adam inşaatla bozmuş kafayı ama inşaat işlerinde dönen dalga dubarada bılınmakte yani.

Geyranlı Eko

09 Ekim 2023 Pazartesi 23:02

Kaç gündür Bomba32 yorumlarında takip ediyoruz Kantinde satılan ürünleri şikayet eden , okul kapısını şikayet eden yorumlar hep aynı okul yahya kemal beyatli ilkokulu demekki ne vali ne milli eğitim müdürü umursamıyor. Vekile gidin kardeşim Osman Zabun çözer. Olmadı Uğur Gökgöz çözer. Mahlleye geldiğinde bana gelin diyen Şükrü Başdeğirmen başkan çözer.

Hamburg Straise

09 Ekim 2023 Pazartesi 20:56

alımlara başlamışken MEB Bilim kurulu kararını okul Kantinlerinde uygulayabilecek okul müdürleri milli eğitim müdürü alın. Kantinci idareciyi oyuncak etmiş. İlkokul çocuğunu döven müdür nasıl hala görevde. Demek ki kantinci Müdürü,Müdür Kantinciyi kolluyor. Şeker Çikolata Meyveli soda kasede makarna nasıl satılıyor.Çocuk gelmiş ablalar yiyor bende alcam diyo Cimere yazdık demekki sistem belli çocuklar zehirlensin kantinci okula kira ödesin Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu hepsinin yeri olmuş. Valim?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR