07 Mayıs 2024 Salı

Isparta'da dinlenmek için yapılan parklar bu halde...

Isparta'da dinlenmek için yapılan parklar bu halde...

Isparta

İnsanlar dinlenmesi için yapılan parkları bu hale getiriyor .
Sosyal tesisler, parklar, gezinti alanları hatta umumi tuvaletler. Hepsi insanların daha rahat bir yaşam sürmeleri için hizmete sunulmuş birer eser.
Lakin insanoğlu bu eserleri kullanırken ne çekilen emeğe ne de masrafları gözönünde bulundurmuyor ve hunharca kullanıyor.
Bu fotoğraf Çünür’de bulunan parkta dün gece çekildi. Muhtemelen akşam yediler, içtiler ve tüm çöplerini bırakıp gittiler. Bu akşam birileri daha gelecek ve serin havada yemyeşil çimler üzerine örtülerini serip, termosta çaylarını içmek isteyecek.
Allah’tan belediye görevlileri sabahın ilk ışıklarında bu çirkinliği temizlediler. Yoksa oturacak bir yer bulunamayacaktı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Temizlik imandan gelir

12 Eylül 2023 Salı 11:34

Temizlik imandan gelir sözü laf ta kaldı insanının içinde olacak gereksiz renk ırk yorumu yapanlar kendileri aynaya bir baksalar

Suat Ertuğrul

11 Eylül 2023 Pazartesi 18:40

Bir bekçi koymadınız buraya burası Mustafa doğan parkı rezalet halde. 5-10 çapulcu burayı mesken edindi haberiniz yok

Etna

11 Eylül 2023 Pazartesi 18:39

Türk soyu gitmiş Arap soyu gelmiş memlekete.

Erdem Ak

11 Eylül 2023 Pazartesi 18:35

Çünür Şehit Polis Mustafa Doğan parkında alkol alıyorlar, fıskiyeleri tekmeyle kırıyorlar, parka zarar veriyorlar yüksek sesle motorlarla sabaha kadar insanları rahatsız ediyorlar.. Bir tane kamera koymak ve onu muhtarın yada polis veya zabıtanın telefonuna bağlamak çok zor değil pahalı da değil.

Neva

11 Eylül 2023 Pazartesi 14:36

Kötülerle kötülüklerle baş etmek için iyi insanların psikolağa gittiği tepe taklak bir dünyada yaşıyoruz

Neva

11 Eylül 2023 Pazartesi 14:36

Kötülerle kötülüklerle baş etmek için iyi insanların psikolğa gittiği tepe taklak bir dünyada yaşıyoruz

Murat

11 Eylül 2023 Pazartesi 14:32

Hani bi ara parmak izi ile emniyet ceza yazıyordu hep laf laf...

Temizlik imandan gelir

11 Eylül 2023 Pazartesi 14:17

Parklarda yeyip içip, pisliğini bırakan, banklara ve oturaklara zarar veren art niyetli özellikle yeni nesil iki ayaklı mahluklar benim gözümde; devletini polisine, askerine silah sıkan terörist ile aynı derecededir. buralarda devletin malıdır. Bu gün devletin başı veya belediye Başkanı X partisi , yarın XY partisi, ertesi gün XZ partisi olabilir. Bu zihniyettekilere eğitim ve ceza geçmez, Toplu ıslah etmek gerekir kanaatindeyim. (Keza Fatih-Zafer Bölgesi de aynı)

türkeş dayı

11 Eylül 2023 Pazartesi 13:54

kedi bile pisliği gözükmesin diye üstünü kapatıyor. eyy insanoğlu bu kadar vahşi, bu kadar barbar mısın?

TC Kerime

11 Eylül 2023 Pazartesi 13:47

Bazı köpek sahipleri köpeklerine tuvalet yapıyor parkları kokusundan durulacak değil yaptırım ve cezalar uygulanmalı insanlar için o kadar emek veriliyor birileri köpeğinin tuvaleti sanıyor...

yaratık

11 Eylül 2023 Pazartesi 13:45

elimdeki gofretin kağıdını dakikalarca çöp kutusu görene kadar taşıyorum. kırmızı ışıkta bekleyip yeşil yansa bile sağa sola bakıp geçiyorum. çünkü biliyorum ki insan kılığında yaratıklarla yaşıyoruz. küfür etsem küfür bile az gelir bunlara. iyi insanlar malesef mahluklara katlanarak yaşamak zorunda kalıyor. bunlar yüzünden hiçbir insana iyimser ve sevgiyle bakamıyorum.

Öfkeli

11 Eylül 2023 Pazartesi 13:25

Doğadan insanlıktan anlamayan mahlukatlara hizmet vermeyin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR