30 Nisan 2024 Salı

ISPARTA'DA DEĞER GÖRÜLMEYEN PROJE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜNDEN ÖDÜL ALDI

ISPARTA'DA DEĞER GÖRÜLMEYEN PROJE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜNDEN ÖDÜL ALDI

Isparta

ISPARTA YANINDA DURMADI, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ ÖDÜLLENDİRDİ

2017 yılında Isparta KOSGEB tarafından ‘ticari geleceği yoktur’ denilerek reddedilen, Isparta SDÜ ve Teknokent’i tarafından destek görmeyen, Ispartalı girişimci Dinçer Keskinpala’nın girişim şirketi Beemo Cüzdan, İstanbul Teknik Üniversite’si tarafından düzenlenen dünyanın en iyi 3 girişimcilik etkinliğinden biri olan ‘BigBang Start-up Challenge 2018’ de, Ödeme sistemlerinde sunduğu yenilikçi çözümlerle Türkiye pazarının lider finansal-teknoloji şirketi Cardtek tarafından 50.000 TL nakit hibe ile ödüllendirildi.

Dinçer Keskinpala ödülünü Cardtek Ar-Ge ve İnovasyon’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Altuncu’nun elinden aldı.

Dünyanın girişimcilere en fazla kaynak sağlanan etkinliği ‘BigBang Start-up Challenge’ bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti. Başvuran 11.000 girişim arasından sıyrılarak, final etkinliğinde sahneye çıkmaya hak kazanan 20 finalist ve fuayede yer alan bazı yarı finalist gruplar ile ikinci tur yatırımlarını alan İTÜ Çekirdek girişimleriyle birlikte 21 milyon TL’lik ödül ve yatırıma ulaşıldı.

 

İTÜ Çekirdek Erken Aşama Kuluçka Merkezi’nin her yıl yeni girişimlerin en iyilerini ödül ve yatırımlarla buluşturduğu ‘BigBang Start-up Challenge’ yarışması üç bini aşkın katılımcıyla gerçekleşti. 29 Kasım 2018 Perşembe günü Uniq İstanbul’da düzenlenen final etkinliğinde yer alan Beemo Cüzdan, aldığı 50.000 TL ‘lik nakit ödül büyümesini hızlandıracak.

Etkinlikte ayrıca İstanbul Sanayi Odası, Elginkan Vakfı, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, Enerjisa Enerji, Allianz, Anadolu Efes, Anadolu Sigorta, ING Bank, TEB, Softtech, Arıkovanı, Koç Finans, 3M Türkiye, Innova ve Vodafone’nun da bulunduğu 40’ı aşkın destekçi, 10 yatırımcı şirket ve yatırımcı ağı ile 2 bireysel yatırımcı da geleceğe odaklanan girişimcilere yatırım ve hibe desteğinde bulundu.

Cardtek Hakkında

2001 yılında kurulan Cardtek finans kurumları, ödeme servisi sağlayıcıları, telekom operatörleri, kişiselleştirme büroları, perakendeciler, terminal ve kart satıcıları ile toplu taşıma işletmeleri de dahil olmak üzere 25 ülkede 150'yi aşkın müşterisine yenilikçi ve uçtan uca ödeme sistemleri çözümleri sunmaktadır. Cardtek, müşterilerine kendilerine özel, mevcut sistemlere kolaylıkla adapte olabilen ve birden fazla platformda sorunsuz şekilde çalışabilen sağlam ve güvenilir ödeme sistemleri çözümleri sağlamaktadır.

EMV alanındaki 15 yılı aşan tecrübesi ve Kart Yönetimi, Sahtecilik ve Risk Yönetimi, Ödeme Sistemleri Operasyon Hizmetleri ve Donanım çözümleri ile Cardtek müşterilerine güvenle çalışma fırsatı sunmaktadır. Cardtek aynı zamanda günümüzün büyüyen sektörleri olan mobil ödeme ve giyilebilir ödeme teknolojileri alanında da sektöründe lider konumdadır.

Cardtek grup şirketleri altı yıldır Deloitte Teknoloji Fast 50 programında en hızlı büyüyen ilk on içerisinde yer alırken, CardtekPaymentProcessing Services son iki yıldır programda birinciliğini sürdürüyor.

Uluslararası çapta yenilikçi ödeme sistemleri sunan Cardtek, 2016 yılında MV Holding ve RevoCapital’in şirkete yüzde 24 oranında ortak olmasıyla birlikte yüzde 50'ye yakın ciro artışı sağladı. Cardtek’in yüzde 54 hissesini ekim ayı başında Sancak Grup devraldı.

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bu Kafayla olmaz.

23 Aralık 2018 Pazar 20:23

Bu kafayla giderse yine olmayacak.Neden mi her alanda adam tutma senin adamın benim yakınım mantığı var.İşi ehline verme yok.İşi ehline vermezsen ehil olmayan da seni eler.Kıymetini bilmez.Bu böyle geldi böyle gidiyor.Korkarım hep böyle gidecek.Çok yazık.Keşke her şey güzel olsa.UMUTSUZUM

??

20 Aralık 2018 Perşembe 09:04

Isparta Teknokent ne iş yapıyor zaten bilen var mı

Mali

20 Aralık 2018 Perşembe 08:39

İMAMHATİPLİLERİN BEYİN YAKAN TÜBİTAK PROJELERİ GBİ PROJELER ÜRETSEYDİNİZ ( PAPAZ ERİĞİNİ İMAM ERİĞİNE ÇEVİRME- DOKUNMATİK DUA MAKİNASI- İYİ NİYET KÖTÜ NİYET MAKİNASI :))) GİBİ BU ÜLKEDE EL ÜSTÜNDE TUTARLARDI SİZİ.. ÜLKE ARAPLAŞMAK İÇİN CAN ATIYOR SİZ TEKNOLOJİ DİYORSUNUZ AYIP AYIP :)

Kim bilir

20 Aralık 2018 Perşembe 01:41

Bazıları elinden geleni yaptı, bilen bilir. Proje çok iyi denmesine rağmen elinden tutmayanlar, sözde mühendis özde olmayan dekanlar, rktr yrdıları utansın. Vicdanlar sızlıyor...

Vatandaş

19 Aralık 2018 Çarşamba 23:49

KOSGEB’ e mi yoksa SDÜ’ ye mi daha üzüleyim bilemedim. Hadi Kosgeb dekiler bu işlerin Uzmanı değiller belki. Ya koca SDÜ bu girişime bir ilgi göstermiyorsa ve bunca akademisyenden seken bu girişim bu seviyede bir başarı elde ediyorsa insanın sorası geliyor. Üniversite ne zaman gerçek hayatla buluşacak. Üniversal eğitimden beklenen bu değil gerçekten. Kimse alınmasın.

Lost

19 Aralık 2018 Çarşamba 23:47

Zaten bu memlekette hiç bir şey değer görmüyor, değer verilmiyor.

Ispartalı

19 Aralık 2018 Çarşamba 23:35

Özelde Isparta’da genelde ülkemizde yeni ve özgün fikirleri, kalkınmaya katkı sunacak girişimleri değerlendirecek kalibre ve kapasitede kadrolar çok az. Neden mi? Bürokrasi anlayışı kişileri liyakata göre değil kendi adamı olma kriterine göre istihdam ediyor. Sonuç ortada. Bugün bu durum Isparta için yarın başka bir yöremiz için kapak olur. Anlayana....

SAMİMİ32

19 Aralık 2018 Çarşamba 22:53

bomba32 yorumumuzu neden yayınlayamaz?Biz ne dedik:Bu ayıp SDÜ'ye Kosgeb ısparta il müdürlüğüne yeter dedik yanlış ne var?hakaret yok tenkit var.SDÜ TTO Teknokenti ne iş yapar Allah aşkına?Akademisyenlerin tabela şiretleri haricinde ısparta sanayicisne tepeden bakan egoist sözde hocalarla üniversite-sanayi işbirliği zaten olmuyor bari bu gençlerin projelerine destek verin.Neymiş Ansiad diye derneğin yarışmasında bildiğiniz Kopya proje ile SDÜ ödül almış.Trakikomik bir durum.Kendinize gelin yahu!

Atsız

19 Aralık 2018 Çarşamba 21:11

Kosgebe gönderilen mesleği eczacı olan ama bilişim projesini değerlendiren, ITSO kontenjanından jüriye dahil olan ama inovasyonu kendi şirketlerinde dahi uygulayamayan, yurt dışında kendine yer bulamayıp burada hocasının kontenjanından yararlanan kişiler, kendilerinden olmayan projeleri eliyor. Hakikatin gün yüzüne çıkma gibi bir özelliği vardır.

sedat çimen

19 Aralık 2018 Çarşamba 20:24

ısparta kime sahip çıkmış ki bu kıza sahip çıksın ? ısparta halkı kadar paragöz menfaatçı bir millet yoktur ve olmayacaktır

Türkçü

19 Aralık 2018 Çarşamba 19:43

Zaten Isparta da ne yapsan hirsli ve egolu siyasiler sizi yem eder.Partilerde koca kurtlar bas koseyi kapip sivrileni bile yeme derdinde projen olsa bile once onlar rantini alır. Aci gercekler zihniyet cahil teknolojiyi bilen var mi

Vatandaş

19 Aralık 2018 Çarşamba 18:27

Çünkü şehrimizde atamalar ve görevlendirmeler liyakata dayalı olmadığı için, görevlendirilen Kişiler görevlendirildikleri yerde ne yapıldığını bilmiyor ki...

Lucifer morningstar

19 Aralık 2018 Çarşamba 18:17

Alzaymir cipi yerine organik hosafi seçen jüriye vermedikleri iyi olmuş seçim hakkini

Doç. Dr.

19 Aralık 2018 Çarşamba 17:18

Önemli olan bilim, gelişme vs. değil kişisel çıkarlar. :D Projenin geleceği olmadığını gören yetkilileri tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını dilerim! ;)

SERTTURK

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:39

Arkadaslari tebrik ediyorum. Kosgeb de bulunan yetkili arkadaslar bu gibi islerden anlamadigi da gorulmus oldu bunun gibi bir suru mucidlerimizin onune geciliyor Aksaray da paintball sahasi acmaya calistigimda gorevli arkadasin cahil bir tavirla silahli isletmeye izin verilmiyor demesi gibi olmus.

Sdü Öğrenci

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:36

Üniversitede kantinlerde indirimli ödüyoruz.Bu avantaj süper.Isparta'ya da kazandıran bir proje ama burada neden değer bulmadı?

Ali Demir

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:34

Geçtiğimiz gün Route Burger 'da rastladım. Yüzde 20 indirimle yedik. Ödeme hızı harika. Muhteşem bir teknoloji. Tebrik ederiz.

vatandaş

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:01

eğer projeniz varsa ve güveniyorsanız daha büyük yerlerde şansınızı deneyin. kırsalda projenizi heder etmeyin.

Mustafa Kemal

19 Aralık 2018 Çarşamba 15:39

Dinçer bey TORPİL bulamamıştır. Bence senin değerini bilen YURT DIŞINA açıl.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR