30 Nisan 2024 Salı

Isparta'da cinayetin 3 şüphelisi adliyeye sevk edildi

Isparta'da cinayetin 3 şüphelisi adliyeye sevk edildi

Isparta

Isparta'da Yakaören Köyü'nde Ramazan Kurt'un ölü bulunmasının ardından jandarma ekipleri tarafından cinayet şüphesi ile gözaltına alınan H.A, amcası H.A. ve A.A, adliyeye sevk edildi.

Yakaören Köyü'ne yaklaşık 2 kilometre uzaktaki dağlık alanda dün öğle saatlerinde Ramazan Kurt ölü bulundu. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, Kurt'un av tüfeğiyle vurulduğunu belirledi. Kurt'un cenazesi otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi'nin morguna götürüldü. Olayla ilgili geniş araştırma yapan jandarma cinayet şüphelisi H.A.'yı köydeki evininin çatısında saklanırken yakaladı. Gözaltına alınan H.A. ile birlikte amcası H.A. ve A.A. ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandas ahmet

11 Ocak 2022 Salı 10:21

Yine karı kız meselesi mi? Yoksa Mirasyedi meselesi mi?

Ali Rıza

11 Ocak 2022 Salı 07:32

Olayın sebebi ve konusu hala belli değil ,sanırım. Hiç bir yerden haber alamıyoruz... 32 lütfen detaylı bilgi verirseniz, dışarda dolaşan boş laflara da itibar etmeyelim. İyi çalışmalar dileklerimle..

hocanım

11 Ocak 2022 Salı 01:06

noldu şimdi degdimi allahın verdiği canı aldınız degdimi yazıklar olsun kimsiniz nesiniz bilmemde ömür boyu katil damgası kendinizedemi saygınız acımanız yok sizin....degermi hapislerde çürümeye gezmek tozmak aile kurmak özgürce yaşamak varken gençliğinizi yaşamak varken degermi ? yani bu delikanlılık falan degil bilin yani hayatınızı bitirmek.çok yazık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR