28 Nisan 2024 Pazar

ISPARTA'DA 2 ÇOCUK ANNESİ KAYIPLARA KARIŞTI

ISPARTA'DA 2 ÇOCUK ANNESİ KAYIPLARA KARIŞTI

Isparta

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki 2 çocuk annesi Sümeyra Yurt, 6 gün önce kayıplara karıştı. Kendisinden haber alınamayan Sümeyra Yurt'tun annesinin de 40 gündür kayıp olduğu ve kendisinden haber alınamadığı öğrenildi.

Şarkikaraağaç ilçesinde 29 yaşındaki Mehmet Yurt, eşi Sümeyra Yurt'un 6 gün önce kayıplara karıştığını ve kendisinden haber alınamadığı gerekçesi ile TV 8'de yayınlanan "Gerçeğin Peşinde" programına başvurdu. "Gerçeğin Peşinde" programında bugün canlı yayına katılan Mehmet Yurt, eşi Sümeyra Yurt'un 6 gün önce kaybolduğunu ve halen daha bulunamadığını belirtti. Evinin bahçesinden otururken ordan kaybolduğunu anlatan Mehmet Yurt, eşiyle görücü usulü evlendiğini ve 3 yıldır evli olduklarını anlattı. Mehmet Yurt, eşinin kaybolmadan önce kendi annesinin de 40 gün önce kaybolduğunu ve halen daha bulunamadığını ve kendisinden haber alınamadığını da canlı yayında anlattı.

1 SAAT 41. DAKİKADAN İTİBAREN İZLEYEBİLİRSİNİZ

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kjdk

13 Kasım 2018 Salı 15:13

ne malum birisinin kaçırmadığı neden günahını alıyorsun kadının

Allah yardım etsin

09 Kasım 2018 Cuma 08:48

Allah adama yardım etsin, böyle olaylar Ş.karaağaçta çok oluyor. kocasına bırakıp başkasına kaçıyorlar, kaç defa rastgeldim. Kesin birine kaçmıştır. Çolunu çocuğunu bırakıp başka adama kaçıyorlar. Hangi akılla bunu yaparlar bilmiyorum. Ama ahiretteki yerleri Cehennem azabı bunu bilsinler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR