27 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta'da 17 18 Haziran'da gürültü yapmayın

Isparta'da 17 18 Haziran'da gürültü yapmayın

Isparta

ISPARTA Valisi Aydın Baruş, 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde vatandaşları uyardı. Vali Baruş, sınavların devam ettiği saatlerde okullara yakın konutlarda, işyerlerinde, kahvehane ve düğün salonu gibi mekânlar ile sokak ve caddelerde sınava giren öğrencilerin dikkatinin dağılmasına yol açacak gürültü ve davranışlardan kaçınması büyük önem arz etmektedir dedi.

Isparta Valisi Aydın Baruş bu hafta sonu yapılacak olan YKS sınavı ile ilgili alınan tedbirleri açıkladı. Açıklamada, Saygıdeğer Isparta halkının, sınavların devam ettiği saatlerde okullara yakın konutlarda, işyerlerinde, kahvehane ve düğün salonu gibi mekânlar ile sokak ve caddelerde sınava giren öğrencilerin dikkatinin dağılmasına yol açacak gürültü ve davranışlardan kaçınması, araçları ile seyir halinde iken yüksek sesli müzik yayını yapmamaları ve korna çalmamaları büyük önem arz etmektedir. Bu vesileyle, sınava girecek olan öğrencilerimize zihin açıklığı ve üstün başarılar diliyorum'' denildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Magandalar her yerde

17 Haziran 2023 Cumartesi 00:10

32 ** 220 plakalı maganda beyaz kartalı sınav günü okul çevresinde gören olursa vileda sopasıyla kovalasa iyi olur. İyaş çevresinde ailesinin kulaklarını baya çınlattı geçen gün.

davras32senget

16 Haziran 2023 Cuma 23:51

eksozunu patlata patlata dolaşan motosikletler bağlanmalı.pirimehmet 1721 de hep 2 sıra park oluyor kimsede ceza kesmiyor dengesizlik var bazen şehir içi limiti aştın diye plakaya ceza yazılıyor ama uçarak gidenleri gören yok

halkdan vatandaş

16 Haziran 2023 Cuma 22:49

biz burda haberlere bakanlar zaten yapmiyoz veledler gezer yine onlar haberde bakmaz lafda dinlemez

Davut Can İsmailoğlu

16 Haziran 2023 Cuma 21:16

Şehirdeki gürültü kaynağı motosikletlere muayenesi ve ehliyeti olmayanlara yakıt satılması yasaklansın.

Trafik denetimi şart

16 Haziran 2023 Cuma 19:21

Yılın 365 günü şehrimixi koruyalım gürültü kirliliğine son olsun sloganımız olsun Sayın Valimiz Emniyet müdürümüze duyurulur düğün konvoyları motorculardan illallah geldi yeter artık dur densin bunlars

Vatandaş

16 Haziran 2023 Cuma 17:15

Sayın valim, hiç bir zaman gürültü yapılmasın. Havalar ısınınca motosiklet gürültüsünden kulaklarımız patlıyor. 148 caddede sanayi tarafındakı bazı tamirci esnafı çoook gürültülü çalışıyor. Örnek tabelasında varta yazan esnaf gün boyu korma sesi ve yüksek sesli müzik çalıyor.

Ahmet Çelik

16 Haziran 2023 Cuma 14:12

Sayın valim sadece 17-18 demeniz diğer günler Gürültü yapmak serbest demek gibi olmuş. Araçlar özellikle TOfaş gurubu otomobiller ekstra hoparlör ses sistemi yaptırıp eksozu açıp bağırtarak son gaz ZOntalar gibi geçiyorlar MotorlaR da aynı şekilde gereksiz fazlasıyla gürültü yapıyorlar polisin önünden bile bağırtarak geçiyor Lütfen kentin en önemli sorunlarından biride budur.

vatandaş

16 Haziran 2023 Cuma 13:11

Sayın Valim, 17-18 Haziran tamam da. Bunun dışında ki günlerde her mahallede egsozu açılmış, pat pat ses çıkaran plakasız motor bozması , üzerinde apaçi tipli gençler olan araçlardan huzurumuz kaçtı uyku yok .Çocuklarımız şok şekilde irkilerek uyanıyor.Vatandaşın huzuru sizin birinci önceliğiniz değil mi. Bu araçların birisi vali konagının ordan geçse inanın delirirsiniz. Trafik Polislerimiz şu anda maliyeye katkı için ceza kesmek ile meşgul . Vatandaşın huzuru önemli değil..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR