27 Nisan 2024 Cumartesi

İŞKUR'DAN SANAL İSTİHDAM FUARI

İŞKUR'DAN SANAL İSTİHDAM FUARI

Isparta

Isparta İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Sanal İstihdam Fuarı, işverenlerle iş arayanları buluşturmaya hazırlanıyor.

Online olarak işverenlerin, iş arayanların ve öğrencilerin buluşması amacıyla organize edilen Fuar, 30-31 Mart tarihlerinde başlayacaktır. İŞKUR Isparta İl Müdürlüğü; Sanal İstihdam Fuarını online olarak saat 10.00'dan itibaren ziyaret edilebileceğini resmi internet sitesinden duyurdu.

Akdeniz Bölgesin de ortaklaşa gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek Fuar’da, kurumsal markaları tanıtmak, 2023 personel teşvikleri hakkında bilgi almak, personel ihtiyacına yönelik özgeçmiş havuzu oluşturmak, iş başvurusunda bulunanlarla online görüşme yapmak ve eleman ihtiyacını karşılarken network ağını da geliştirmek gibi bir çok eğitim mevcut olacaktır.

 Vatandaşlarımız, Akdeniz Bölgesel Sanal İstihdam Fuarına katılmak için https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresine girerek, katılımcı firmalar ile yazılı veya görüntülü olarak görüşebilecek ve online olarak CV’ lerinizi bırakabileceklerdir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cesars

29 Mart 2023 Çarşamba 13:48

Güzel işleri torpille verin torpille eş dost akrabayı memur yapın bizede buluşturma programı saçma sapa işlet yani ben Kemal geliyorum işkuryda torpille kim geldiyse silip süpürecek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR