29 Nisan 2024 Pazartesi

ISBAŞ fabrikasının işlerini yine Ispartalı kamyoncularımız yapacak

ISBAŞ fabrikasının işlerini yine Ispartalı kamyoncularımız yapacak

Isparta

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kendisinin de şoför esnaflığından geldiğini ve şoför esnafının sorunlarını bildiğini belirten Başkan Adayı Tural, göreve gelmesi halinde ISBAŞ fabrikasının işlerini yine Ispartalı kamyoncuların yapacağını açıkladı.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette Başkan Adayı Tural’ı çok sayıda şoför esnafı karşıladı. Isparta Motorlu Taşıyıcılar Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Alaettin Top, Başkan Adayı Tural’a başarılar diledi, “Isparta Belediyesi’nin işlerini eskiden olduğu gibi yine biz kamyoncular yapmak istiyoruz” talebinde bulundu.

TURAL SÖZÜ VERDİ

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Tural, şoför esnafının isteklerinin göreve gelmesi halinde yerine getirileceğini belirterek, “ISBAŞ fabrikasının işlerini eskiden olduğu gibi yine Ispartalı kamyoncularımız yapacak” dedi.  Başkan Adayı Tural “ Yıllardır sizlerin idareciliğini yaptım. Sizlerin içinden çıkmış biriyim. Esnaf teşkilatının içinden çıkmış bir kardeşiniz olarak belediye başkanlığına adayım. Kamyoncular kooperatifindeyiz. Bugün kamyoncunun işe ihtiyacı var. Eskiden ISBAŞ fabrikasında yükü kamyoncular çekiyordu. Şimdi kim çekiyor? Bayi kendisi çekiyor.  Geçmişte kamyoncunun hakkını nasıl aradıysak nasıl çare bulduysak,  belediye makamına geldiğimizde önceden olduğu gibi  ISBAŞ fabrikasının işlerini yine Ispartalı kamyoncuların yapacak” dedi. Isparta'nın trafik, ulaşım, sosyal konut, içme suyu gibi sorunlarını da kamyoncu esnafı ile paylaşan Başkan Adayı Tural, kentteki mesirelik alanlarındaki sorunlara da değindi. Tural, belediye başkanlığı görevine gelmesi halinde kentteki mesirelik alanların yenileneceğine dikkat çekti. Konuşmaların ardından ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR