08 Mayıs 2024 Çarşamba

İş İnsanı Çokar’dan Kurban Bayramı Mesajı

İş İnsanı Çokar’dan Kurban Bayramı Mesajı

Isparta

Altınordu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı M. İbrahim Çokar, Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğinde bulunarak, şu görüşlere yer verdi:

‘Mübarek Kurban Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun. Cenabı Allah; başta ülkemiz olarak üzere bütün İslam Alemi’ne nice huzurlu, sağlıklı ve bereketli bayramlar ihsan eylesin.

Unutmamak gerekir ki, bizlere ulaşan bütün iyilikler Yüce Allah'tandır, Bu nedenle, ulvi duygularımızın bütün bedenlerimizi kapladığı bu müstesna günleri en iyi şekilde değerlendirerek, Bayramın manevi havasını çocuklarımız ve tüm sevdiklerimizle beraber doya doya yaşayalım.

Ebediyete intikal etmiş, merhum ve merhume büyüklerimizin kabirlerini ziyaret ederek, onlara Yüce Allah’tan bir kez daha rahmet, merhamet ve mağfiret niyaz edelim. Dualarımızın Cenab-ı Allah’ın yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramımız mübarek olsun.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlara güvenle bakabilmemiz demektir. Bol bol dualar ederek, özellikle yarınlarımızın çocuklarımız için Yüce Rabbim’e niyazlarda bulunalım.

Bu duygularla mutluluk, huzur ve hayırlarla dolu bir Bayram temennisiyle, tüm İslam Aleminin ve  değerli Ispartalı hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramını kutlar, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Altınordu ibrahim

29 Haziran 2023 Perşembe 12:40

Buradan bu şekilde yazarak güzel pirim yapıyorsun aklınsıra kim batmış kimler mağdur olmuş kopekci sedat ben şirketin sahibiyim arkadaşım 05445766948 sizin gibilere lirim asla yaptırtmam bunuda bilesiniz arada yüzüme karşı söyle bakalim bi yazdıklarını

Köpekçi Sedat

28 Haziran 2023 Çarşamba 12:22

Yakında nasıl batıp insanları mağdur ettiğini de yazarsınız..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR