29 Nisan 2024 Pazartesi

İmam Hatip Ortaokulu tamamlanıyor

İmam Hatip Ortaokulu tamamlanıyor

Isparta

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu 2013 - 2014 Eğitim Öğretim Yılında Yaşar Ulucan İmam Hatip Ortaokulu ismiyle eğitim hayatına dahil oldu.

 

Okul inşaatının hızla devam etmesi ve kısa sürede tamamlanacak olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Eğitime Destek Platformu Isparta Temsilcisi Abdurrahman Akçil, bundan dolayı başta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Akçil, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kısa sürede göstermiş olduğu performanstan dolayı  artan öğrenci sayısına mevcut bina  cevap veremez oldu.  Okul 2016 Yılı hain darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Gülcü Mahallesindeki binasına taşındı. Aynı heyecanla burada da eğitim öğretim hayatına devam eden okulun bir ara öğrenci sayısı 950'li rakamlara kadar ulaştı. Okulumuz kısa sürede Isparta'nın  eğitimde parlayan yıldızı oldu...

Okul sadece akademik değil sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki birbirinden farklı türde etkinlikleriyle kendisinden söz ettirdi.  

2020 yılında deprem testi sonucu yıkılmasına karar verildiğinden okul geçici olarak eğitim öğretim faaliyetlerine Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ek binasında sürdürdü. 2022 yılı eylül ayında ihalesi verilen okulumuzun çok geçmeden inşaat çalışmalarına başlaması öğrenciler ve velilerde büyük bir mutluluk yaşattı. İnşaat çalışmaları o kadar hızlı ilerledi ki 2024 Ocak'ta teslim edilmesi planlanan okul inşaatının mevcut hızla önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetişeceğine dair ümitleri bir hayli arttı.

 Bu zorlu süreçte sürdürülen çabaların tüm aşamalarında olayı bizzat takip eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Baydur'a  teşekkürlerimizi sunuyor, okulun biteceği ve öğrencilerimizin yerleşeceği günü dört gözle bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

birisi başkan diyor kocaoğlan mutayıte

10 Nisan 2023 Pazartesi 00:36

erhan baydur medyatik olma peşinde merak etme onca hizmetinden sonra Ankaraya çekerler seni hemde İnşaat işlerinin başına mardinliler yaptı gene bu okulun inşaatını davrazda hilelei inşaat yapana sen okul yaptır.adamlar bir sürü firma kuruyor biri ceza alsa nolacak okul yıkılmadan önce kazan pompaları vs kıymetli kabloları söken mutayıt kim yanındaki memur kimdi nereye koydular akıbeti ne bu sökülen para eden parçalar kayıtsız kuyutsuz noldu onu araştır

Vatandaş0132

10 Nisan 2023 Pazartesi 00:09

Evet acil imamhatiplere gerek var ama çok acil ;)) mantar gibi imamhatip doldu ülke , bu ülkede gidenlerimiz , Nobel aldı , aşıyı buldu , kalanlar da imam oldu ,) başka alternatif kalmadı .

gülcan erden

09 Nisan 2023 Pazar 21:39

her yer imam hatip oluyor imama degil bilime ihtitaç var neden hiçbir akp kinin çocugu torunu imamhatipte degilde fransız italyan kollejlerinde neden bilalın çocukları italyada kollejde çok iyiyse kendi çocuklarını yolla neden hiç bir vekilin çocugu torunu burda degil milletin çocugunu buraya mecbur ediyorsunuz ne hakla torunlarını yolla ne işi var italya fransız okullarında bu saf millette ne denirki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR