28 Nisan 2024 Pazar

İlçe Çocuk Koordinasyon Toplantısı yapıldı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon ve 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu kapsamında Eğirdir’de İlçe Çocuk Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Isparta

6284 Sayılı Kanunun Kapsamında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı ve 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanuna Göre Verilen Koruyucu ve Destekleyici Tedbir Kararlarının Uygulanması Hakkındaki Yönetmeliğin ilgili maddesine istinaden İlçe Çocuk Koordinasyon Toplantısı 3 Ekim Salı günü Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam Adem Çelik başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda ilgili kurum ve kuruluşlar kadına yönelik şiddetle mücadele aile Birliği’nin korunması aile içi şiddetin önlenmesi konuları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar alınacak tedbirler ve istatiksel sunum yapıldı.

Toplantıda ayrıca 2023 yılı kadına yönelik şiddetle mücadele faaliyet raporu hakkında değerlendirmelerde bulunmuş ve tüm hedeflerini gerçekleştirilebilmesi adına kurumlar arası koordinasyonun ve işbirliğinin sağlanması kararı alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR