21 Eylül 2024 Cumartesi

İKİ GURUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA 3 KİŞİ YARALANDI

İKİ GURUP ARASINDA ÇIKAN KAVGADA 3 KİŞİ YARALANDI

Isparta

Isparta'da iki aile arasında çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayda 3 kişi yaralandı.

Gül Petek Sanayi Sitesi'nde hurdacıda iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sonrası bir kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda S.G. C.G. ve E.G. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastanelere götürülen yaralılar tedavi altına alındı. Öte yandan olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yalvaçlı

11 Mart 2019 Pazartesi 09:57

bu tür olaylar demekki her yerde oluyormuş yalvaç yalvaç diyorsunuz ya demek ki ısparta da oluyormuş allah beterinden korusun islah etsin

tarafsız

09 Mart 2019 Cumartesi 16:50

Ve bir gün, ülkemize Polat Alemdar geldi. O günden sonra ülkemde hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Her yer Teksas, herkes kabadayı ve her kes her an ölmeye aday. İyi uykular Türkiye'm.

REZİLLİK

09 Mart 2019 Cumartesi 14:41

ne bu ya herkesin elinde SİLAH. bu ne saçmalıktır. yiyecek ekmeği zor buluyorlar ama maşallah çoğunun elinde silah. BİR SÜRÜ PİSKOPAT İNSAN VAR ÜLKEDE NASIL BU KADAR KOLAY SİLAH SAHİBİ YAPABİLİYORSUNUZ İNSANLARI. YOL VERME TARTIŞMASINDA ADAM VURACAK CANİLER VAR ÜLKEDE. EYYYY YETKİLİLER TOPLAYIN HERKESİN ELİNDEN SİLAHI, KOLLUK KUVVETLERİ DIŞINDA YANINDA TAŞIYANLARA ÇOK AĞIR CEZALAR GETİRİN. TELAFİSİ OLMAYAN BİR DURUM BU, DELİNİN BİRİ ATEŞ EDECEK OLAN ORADAN GEÇEN MASUM İNSANA OLACAK.

Vatandaş

08 Mart 2019 Cuma 23:12

Hepiniz ekmeğinizin peşindesiniz ne gerek var arkadaş aranızda anlaşın bugün sen al yarın o alsın ne zıkkımsa kavga ettiğiniz şey.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR