28 Nisan 2024 Pazar

İhracatçıların sorunları çözüm yolunda

İhracatçıların sorunları çözüm yolunda

Isparta

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Genel Sekreter Veli Karaçay ve Tescil Memuru Nurgül Barlas ile Isparta Defterdarı Osman Koçaş’ı makamında ziyaret ederek üyelerinin sorunlarını iletti, çözümü noktasında birliktelik vurgusu yaptı.

Isparta'da ihracatçı firmaların yaşadığı sorun ve çözüm önerilerini dinleyen ve çözüme kavuşturma yönünde çalışmalar yapan Isparta Ticaret Borsası bu sefer de Isparta Defterdarı Osman Koçaş’ın kapısını çaldı.

Ziyarette konuşan Başkan Şahin şu sözlere yer verdi “Geçtiğimiz haftalarda ihracatçı firmalarımızla bir araya gelerek ihracatta yaşanan sorun ve çözüm önerilerini dinledik. Sayın Milletvekillerimiz ve daire müdürlerimizle birlikte yaptığımız toplantıda ihracatçılarımızın yaşadığı engellerin çözümü noktasında çalışmalarımızı hızlandırdık. İhracatımızın artmasına önem veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve ilgili bakanlıklar nezdinde girişimlerde bulunduk. Bugünde kurumunuzla ilgili beklentileri ve talepleri sizlere iletmek için buradayız. Isparta Ticaret Borsası olarak, sorunların çözüme kavuşması yönünde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Bu yolda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Toplantıdan duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getiren Defterdar Koçaş şunları kaydetti “Ticaret ve ihracat yapan firmalarımıza önem veriyor ve işlerin aksamaması adına işlerimizi hızlandırıyoruz. Isparta Ticaret Borsası ile işbirliği halinde olmaktan da son derece mutluyuz. İhracatçılarımızın yaşadığı sorun ya talepleri konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaktan kaçınmadık kaçınmayız da!” dedi.

Toplantının çok verimli geçtiğini vurgulayan Isparta Defterdarı Osman Koçaş, ziyaretlerinden dolayı Isparta Ticaret Borsası Başkanı Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR