01 Mayıs 2024 Çarşamba

İDA Tur'dan Bolu Abant turu

İDA Tur'dan Bolu Abant turu

Isparta

ULAŞIM – 1 SABAH KAHVALTISI – 1 ÖĞLE YEMEĞİ - 1 AKŞAM YEMEĞİ – 1 GECE OTEL KONAKLAMASI -PROFESYONEL REHBERLİK HİZMETİ – SEYAHAT SİGORTASI – ARAÇ İÇİ İKRAMLAR – ACENTE REFAKATI – MİLLİ PARK GİRİŞLERİ

Yeşilin tüm tonlarını göreceğiniz yaprak yağmuru zamanında Batı Karadeniz’in yeşiline doyamayacaksınız.

Kişi Başı: 2.750 TL
Tek Kişi Konaklama: 3.500 TL

5 – 11 yaş: 2.000 TL ( İki yetişkin yanında)

0-5 yaş çocuk koltuk almadığı takdirde ücretsiz

Tur Programı

  1. Gün Isparta

Siz değerli misafirlerimizi 02.00’de İDA Tour ofis önünde – 02:05 Kütüphane önünde – 02.10 Iyaş AVM karşısı İstanbul yolu üzeri Çünür otobüs kapalı durakları önünde buluşuyoruz. Karşılamamız ile başlayan yolculuğumuz molalarla birlikte yaklaşık 6-7 saat sürecektir.

  1. Gün

Beypazarı / Gölcük / Abant

Sabah aldığımız kahvaltımız sonrasında rehberimiz ile birlikte Beypazarı – Abant – Gölcük – Yedigöller Turumuza harika bir kahvaltı için Türkiye’de meşhur bir kahvaltıcıyla başlıyoruz. Ardından tarih kokan eski bir yerleşim yeri olan Beypazarı topraklarında, sırasıyla Hitit, Frig, Galat, Roma, Bizans, Anadolu Selçuklu ve Osmanlıların egemen olduğu Beypazarı Tarihi Çarşısı ile devam ediyoruz. Beypazarı Tarihi Çarşısı, özellikle el sanatlarına düşkün olanların vazgeçilmez noktalarındandır. Beypazarı Tarihi Çarşısı’nın içerisinde Dikiciler Sokağı, Demirciler Sokağı, Kuyumcular Sokağı gibi sokaklar bulunmaktadır. Bu sokaklarda telkari işletmeciliğinden bakırcılığa, kalaycılıktan demirciliğe, dokumacılıktan yorgancılığa, kadar her türlü zanaat alanından bir şeyler bulabilmek mümkündür. Dünyanın ilk Lamba Müzesi’ne hayran kalacaksınız. Yaşayan Müze anlatımıyla farklı bir dünyaya yolculuk edip eski dönemlere gideceğiniz bir alan, Türkiye’nin ilk Hamam Müzesi’de göreceğimiz yerler arasında. Rehberimizin anlatımından sonra vereceğimiz serbest zaman ile dileyen misafirlerimiz alışveriş imkânını değerlendirebilir.

Serbest zamandan sonra Abant’ı tarihsel olarak daha yakından tanımak için Abant Tarih Müzesi’ne gidiyoruz. Rehberimiz eşliğinde Abant Tarih Müzesi’ni gezip Abant Milli Parkı’na gidiyoruz. Abant Gölü gezimizi gerçekleştiriyoruz. Zengin canlı çeşitliliğine ev sahipliği yapan Abant Gölü kıyısında doğa yürüyüşü yapabilmeniz ve nilüfer çiçekleri ile kaplanmış olan Abant Gölü’nden güzel kareler fotoğraflayabilmeniz için siz değerli misafirlerimize serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerim serbest zamanda öğle yemeklerini alabilirler.

Bir sonraki rotamız doğanın olağan üstü güzelliğiyle kaplı olan Gölcük Milli Parkı’na gidiyoruz. Her mevsim kendine özgü güzelliklere sahip Gölcük Gölü gelen misafirler tarafından hayranlık uyandırmaktadır. Gölcük Gölü gezimizi tamamladıktan sonra akşam yemeğimizi almak ve konaklamak üzere Bolu merkezde bulunan otelimize geçiyoruz.

  1. Gün

Yedigöller / Isparta

Beypazarı – Abant – Gölcük – Yedigöller Turumuzun ikinci gününe sabah erken saatte otelde alacağımız açık büfe kahvaltı ile başlıyoruz. Kahvaltımızın ardından Yedigöller Milli Parkı’na ulaşıyoruz. Yedigöller Milli Parkı bünyesinde Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl olmak üzere 7 göl bulunmaktadır. Çok sayıda bitki türünü içeren Yedigöller Milli Park’ı yurdumuzun en güzel ve karışık doğal ormanlarına sahiptir. Sessiz ve sakin bünyesi, güzel manzaraları, yürüyüş yolları, şelaleleri ve süslü yamaçlarıyla siz değerli misafirlerimize dinlenme için imkânlar sunmaktadır. Doğa harikası Yedigöller Milli Parkı gezimizi tamamlayıp Isparta’ya dönüş yolculuğuna geçiyoruz ve siz değerli misafirlerimizle başka bir İDA Turizm turunda görüşmek dileğiyle vedalaşıyoruz.

Not: Yedigöller araç ulaşım ücreti dâhil değildir.

Önemli Notlar:

İletişim: 0 505 857 32 07

  • Ön kayıtlar telefonla yapılmakta olup, kesin kayıt için ücretin yarısı kaparo olarak alınmaktadır.
  • Araçlarımız kişi sayısına göre 18+1, 29+1, 46+1 olarak değişmektedir. Tura kayıt yaptıran misafirlerimiz bunu kabul etmiş sayılacaktır.
  • Detaylı bilgi için: Tel: 0 505 857 32 07
  • www.idaturizm.com
  • www.instagram.com/idaturizm
  • Adres: İDA Turizm Davraz Mah. 136 Cad. Yeni Çarşamba Paz. Dük. N Blok No: 24 Merkez ISPARTA (İnan Gıda Yanı )
  • TURSAB 14414

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR