28 Nisan 2024 Pazar

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Isparta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafında, Isparta İl Özel İdaresine teşekkür plaketi verildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “Bu yıl ülkemizin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınlarından sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için yangın bölgesinde fedakarca yürüttüğünüz çalışmalarla “ Ben de Varım!” dediğiniz için sonsuz teşekkür ederim” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU’na teşekkür plaketini teslim etti. 

İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, Isparta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU ile birlikte  Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü  Turgut KARA,  İşletme ve İştirakler Müdürü  İsmail YAVUZ ve İl Özel İdare personellerinden Hasan Ali KAYACAN, Mustafa ÜNSAL, Kemal KLAVUZ, Ali YILDIZ, Hayati  KÜLCÜ, Ali KARAHİSAR’a teşekkür plaketi teslim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÖZGE

16 Aralık 2021 Perşembe 22:19

özer özgül bey..aşkolsun ama rte nin dev resmi önünde poz vere vere bi hal oldu bu sekreter aynen özel idare emeklisiyim ben valiliğin muhasebesidir özel idare vali konağının bayram çikolatasına kadar alır çocuk yuvasında dagıtılan şekere kadar onlarda vali aldı sanır degil örtülü ödenek vardır sorgu sualsiz ye yiyebildiğin kadar ihaleler bilen biliyor neyse ORMAN YANGININA MÜDAHELE EDEN SİVİLLERE VERİN İTFAİYEYE VERİN O ÖDÜLÜ

ismail özer özgül

16 Aralık 2021 Perşembe 20:27

Neyin ödülü bu, israfın mı? Türk İDare teşkilatının ve merkez otoritesini sorgulanır yapan bir çapsız başarısız gn sekreterin mi?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR