28 Nisan 2024 Pazar

Hobi olarak başladı üretim yolunda ilerliyor

Hobi olarak başladı üretim yolunda ilerliyor

Isparta

Burdur Devlet Hastanesi’nden emekli İsmail Erduran, hobi olarak başladığı arıcılık mesleğinde üreticilik yolunda ilerliyor.

Çalışma saatlerine uygun ve bakımı kolay farklı bir hobi arayışları içerisine giren ve arıcılığı tercih eden İsmail Erduran, hobi olarak başladığı arıcılığa üretici olarak devam etmeyi düşünüyor. Hobi amaçlı başladığı arıcılığa şimdilerde üretici olarak devam etmek için çalışmalarını arttıran Erduran, toplam 140 adet arıyla bu işi yaptığını ve arıcılığın bir sevdaya dönüştüğünü vurguladı.

Erduran; “Adım İsmail Erduran, 1983’te Burdur Devlet Hastanesi’nde çalışmaya başladım. Aslen Başmakçı Köylüyüm, toplam 25 yıl 3 ay Hastane’de hizmetim oldu. 1999 yılında Hastanede çalışırken, hobi olarak arıcılığa başladım. Yaklaşık 3 yıl devam ettim ondan sonra profesyonel arıcı olarak devam ettim. Yaklaşık 25 yıldır arıcılık yapıyorum. 2007’de emekli oldum halen devam ediyorum. Şuan arılarım Antalya’da toplam 140 arıyla bu işi yapıyorum. Gezginci arıcı olarak siz değerli Burdurlular için hizmet vermeye devam ediyorum.  Ürünümü Burdur’da Salı pazarı, Cuma Pazarı ve Toki Pazarında hiç ara vermeden satmaya geliyorum. Siz değerli Burdurlu hemşerilerimi beklerim.” İfadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR