27 Nisan 2024 Cumartesi

Hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar

Hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar

Isparta

Isparta'nın Eğirdir İlçesinde Eski Kemik Hastalıkları Hastanesi Bahçesinde kablo hırsızları kıskıvrak yakalandı.

Olay, bugün saat 04.30'da Eğirdir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevini ifa ettiği esnada polisin dikkati sayesinde ortaya çıktı.

Eğirdir eski Kemik Hastalıkları Hastanesi bahçesinde 81 DV 686 plakalı araç olduğu görüldü. Polis ekipleri aracı kontrol için yaklaştıklarında içinde bulunan şüpheliler R. S. ve çok sayıda hırsızlık kaydı olmakla beraber cezaevinden izinli olarak dışarıda bulunan R.K. yaya olarak kaçmaya çalışırken, polisin kovalamacası sonucu yakalandılar.

Araç içerisinde gözle görülür biçimde kesilmiş kablolar ve kesme makası ele geçirildi.  Şüpheliler tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Duayen

22 Aralık 2021 Çarşamba 13:14

Şeriat uygulanmalı. Hırsızlığı meslek edinenin eli kesilmeli. Cinayet işleyene de kısas uygulanmalı. Bak o zaman suç işlenebiliyor mu. Şimdi bu yorumu beğenmeyen cahiller çıkacak. Sizin adaletinizi de gördük.

Hüseyin

22 Aralık 2021 Çarşamba 08:09

Adaketin olmadığı yerde olur bunlar. Yazık polislete soğukta karda kılta yakala 1 saat donra serbest kalırlar. Dünyada afekeyin olmadığı yer Türkiye bir kılıfına uyduruyorlar. İyi halde uygulanır

Veysel

21 Aralık 2021 Salı 22:47

İşte bunlar yüzünden idamın gelmesini şiddetle istiyorum.Asın bu pislikleri,kurtulsun toplum.

Yyy

21 Aralık 2021 Salı 21:13

Polis yakaliyor savci birakiyor. Hirsizligin cezasi yokki. Aksine yakalatana ceza vercekler nerdeyse. Bi adamin 40 dosyasi var hala disarida 41.yi kovaliyor. Her suctan 3 aycik alsa 10 yil yapar. Ama gel gorki hirsiz calarken biliyor bi saat sonra cikacagini. Kanunmu kanun degil, uygulamadami sorun var bilemiyorum.

arap sevici değil tc seven

21 Aralık 2021 Salı 20:55

çalan eller kesildmi ortada hırsız kalmaz ama ülke birleşmiş milletler gibi dün 10 yaşındaki cocuğu kavalayan arap afriklaı ve kağıt toplayan suriyeli araç maraç dinlemeden yola alyanlan bunlar nolaçak rt denen zat doldurdun ülkeye tc oldu arap seviçiler defolun gidin ermeni atalarınızın yanına

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR