30 Nisan 2024 Salı

HERŞEY ISPARTA İÇİN

HERŞEY ISPARTA İÇİN

Isparta

Isparta Belediyesince işletmesi gerçekleştirilecek olan şehrin kalbindeki Atatürk Parkı yenilenen yüzüyle hizmete açılıyor. Başkan Günaydın, Gül bahçesi parkının da aynı şekilde yenilenmesi için talimat verdi. Parkta yıkım başlarken, çalışmalar da bir yandan start aldı.

Atatürk Parkında yenileme çalışmalarında sona gelindi. Isparta Belediyesi tarafından yenilenen ve işletmesi yapılacak olan Atatürk Parkının oturma gurupları, mutfak ekipmanları başta olmak üzere tüm ihtiyaçları geldi.

Aynı şekilde Gül parkında da çalışma başlatıldı. Bugün belediye ekipleri yıkımı başlattı. Aynı Atatürk Parkı gibi düzenleme yapılacak ve yeni yüzüyle hizmete açılacak. Başkan Günaydın, çalışmaların bir an önce bitirilmesi için talimat verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Talip Börekci

14 Haziran 2018 Perşembe 02:26

Yık tabi yıkmak en kolayı,birde ywrine getirirken biraz acele edilse.Eh Atatürk parkı 3. Yılına girdi halâ bitmedi,

VATANDAŞIN BİRİ

13 Haziran 2018 Çarşamba 18:21

ATATÜRK PARKI CİVARINDA BÜYÜDÜM O KADAR HARİKA BİR PARKTIKİ ÇOCUKLUĞUMUZ EN GÜZEL YERİYDİ AGAÇLAR ORMAN GİBİ MUALLA FERMAN ADINDA Bİ ŞARKICI GECELERİ PROĞRAM YAPARDI AİLECEK GİDİİRDİ HERŞEY NE GÜZELDİ AMA BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARININ TEK AMACI VAR BEN YAPTIM BUNU...İŞTE BÖYLE RUHSUZ HALE GELDİ BURASI...ISPARTAYI BOZAN İLK BAŞTA AYBATILIDIR.. GÜZELİM ŞEHİR BU HALE GELDİ...KEBAPÇI ARASTADAN BAŞLADI HALK SİNEMASI ŞÜKÜR ÜZÜM PAZARINA DOKUNAmaDI ŞÜKÜR....bir şehir tarihiyle yaşar....

nevzat

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:05

Eyy başkan, sen bu parkları özellikle mi kapatıyorsun. ha kızın da kafe işletiyordu değil mi ya. sen bu kafayla devam et. 2019 martta görüşürüz.

hd

13 Haziran 2018 Çarşamba 12:24

bocuzadenin karsisinda cocuk parki vardi, bi gecede buyuk bi agac kesildi ve yerine gecekondu gibi isyeri yapildi.. parklar halka acilmali, ozel tesebbusun etki alani sinirlandirilmali.

Ispartalı

13 Haziran 2018 Çarşamba 11:15

Önce kaldırımlar genişletildi yol daraltıldı, sonra bisiklet yolu dendi yine yol daraltıldı. Parklar öay bahçeleri yıkıldı putlarla, demir güllerle dolduruldu.Esnaf kaldırımları işgal etti, bisiklet yolunu motorlar işgal etti, araç trafiği iyice daraldı ve merkez yaşanmaz hale geldi. Bence amaç insanları çünüre toplamak oradaki arsaların evlerin dükkanların değerlenmesi. Çünkü merkez yaşanmaz hale getirildi. Uyan ısparta ! Memlekete gelen paranın hepsi müzelere heykellere yatırılıyor.

Ispartalı

13 Haziran 2018 Çarşamba 09:09

Ne zihniyetinden bahsediyorsunuz. Yapılanlar ortada ! Beton yığınına park mı diyorsunuz. Etrafı ağaçlarla yeşilliklerle dolu olan parklar şimdi beton yığını.okuduğunu anlamayan zihniyetmiş. Parkların içi demir güller saçma sapan put mermer heykellerle ve taş yollarla doldu. Okuduğunu anlamayan zihniyetmiş biz okuduğumuzu anlıyoruz da siz baktığınızı görmeyen kör zihniyetleri ne yapacağız orasını bilmem.

HZ.JEYSIN

13 Haziran 2018 Çarşamba 09:00

TRAFİK ALALK BULLAK HOLDU HERGÜN KAZA OLUYOR ÇÜNÜR ÇAMURDAN TOZDAN GGEÇİLMİYOR, ESNAF KALDIRIMLARI İŞGAL ETMİŞ, HER KÖŞE BAŞI KADROLU DİLENCİLERLE DOLU VE DAHA FAZLASI... BELEDİYE HALA PARK HEYKEL PEŞİNDE... TÜRKİYE OLARAK NEDEN GELİŞEMEDİĞİMİZ ORTADA ZİHNİYET FARKLI... ALINDA JAPONLARI KORELİLERİ ÖRNEK ALIN TEKNOLOJİ VE ŞEHİRLEŞME KONUSUNDA.... KÖY MUHTARLIĞI GİBİ OLDUK

bisiklet

13 Haziran 2018 Çarşamba 08:37

bisiklet yolunun degerini bisiklete binmeyen anlayamaz. kesinlikle ihtiyaç. çarşıdan ayazmana mesireligine kadar da istiyoruz.

vatandaş

13 Haziran 2018 Çarşamba 07:26

gökçay ne olaçak başkanım çok bakımsız bır durumda şu anda

Rengin

13 Haziran 2018 Çarşamba 04:32

Sayın başkan en büyük yapacağınız iyilik şu esnafların yaya yerlerini işgal etmeleri. Artık yaya yolu yok! Adam yola kadar hatta yolun park yerini de kapatmış. Kaldırım yok kalmamış! Bazan yoldan gidiyor yaya ve bir de arkadan elekrikli bisiklet! NE BU YA! ESNAF VE ELEKTRİKLİ MOTOR MAFYASI OLMUŞ!

VATANDAŞIN BİRİ

13 Haziran 2018 Çarşamba 02:29

belediyenin önüne o yeraltı otoparkını yaptınız yakıştımı eski hali ne güzeldi ördekler yüzerdi ferah harika bi yerdi şimdi ne oldu böyle trafik çokmu rahatladı...neden bozuyorsunuz bizim alışkanlıklarımızı ve parkın adı hasan gürbüz parkıydı neden kaldırdınız adını neden....ve o yeraltı otoparkı için ne kadar ıhlamur kesildi... çok yazık çokkk

VATANDAŞIN BİRİ

13 Haziran 2018 Çarşamba 02:26

CUMHURİYET MEYDANININ ADINI DEGİŞTİRDİNİZ UMUYORUMKİ ATATÜRK PARKININ ADI KALIR....BUNUDA DEGİŞTİRİSENİN ÜLKÜCÜ OLDUĞUNUZA İNANMAYACAGIM BAŞKAN..ORASI ATATÜRK PARKI..

Ecelfe efesi

13 Haziran 2018 Çarşamba 00:29

Kaldırsana şu bisiklet yollarını

Ecelfeli

12 Haziran 2018 Salı 20:34

Okuduğunu anlayamayan zihniyet "sana oy yok" diye yorum yapıyor. tebrikler..

Vatandaş

12 Haziran 2018 Salı 19:27

Park konusunda yenile baskanim lafimiz yok yenilerken eski kulture saygi duyalim ortaya cafe bitti bu olduruyor bizim kulturumuzu aile mi gokcaya cikaramiyorum artik ayazmanaya ust taraflara ne proje var nese bakim orada bitti. BİSİKLET YOLUNA ESNAF KARSI OLABILIR VATANDAŞ OLARAK KARSI DEGILIZ.AYNI ZAMANDA O CADDEYIDE TRAFIGE KAPATSAN SUPER OLUR.

hüsen

12 Haziran 2018 Salı 18:30

bisiklet yolu kalkmalı

Ispartalılar

12 Haziran 2018 Salı 16:38

Şu bisiklet yolunu önce bi kaldır sen

Halil doğan

12 Haziran 2018 Salı 16:15

Biz şehir dışından ailemle ıspartaya gelince oturup nefes alabileceğimiz, ailemle rahatça üst sınıf hizmet alabileceğimiz bir park bulamadık ısparta da. İtin kopuğun olmadığı, diğer kafeler gibi fahiş fiyatla kazıklanmayacağımız nezih bir yer istiyoruz.

murtaza

12 Haziran 2018 Salı 16:12

oy konusuna gelinmişken şehir merkezindeki esnafdan oy bekleme.o bisiklet yolları esnafı bitirdi...yerel seçimlerde chp nin desteğide yok.yani başkanım kısacası güle güle

Mimar

12 Haziran 2018 Salı 15:55

Atatürk parkının eski hali çok daha güzel ve keyifliydi. Şehir içinde açık havada çocuklarımızı ****ürecek yer kalmadı, sağ olsun. Ölü mekan oldu bence , sadece park yani.

SAYIN BAŞKANIM.

12 Haziran 2018 Salı 14:42

Sayın Başkanım; 15 Temmuz Hükümet meydanının yanında bulunan parkı en kısa zamanda hizmete açmanızı ve çay kahve ücretlerini en düşük seviyede maliyetleri kurtaracak bir şekilde düzenleyerek 3-4 TL'ye çay 8-10 TL'ye kahve satan fahiş fiyatlarla HALKA, ÖĞRENCİYE, ASKERE hizmet ettiğini zanneden sözüm ona lüks sayılan işletmelerden kurtarmanızı bekliyoruz. Sayın Başkanım Vatandaşın sesini duyun Isparta'ya yazık etmeyin bu Ispartalı, bu Öğrenci, bu Asker her zaman bizi lazım LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN.

Burak

12 Haziran 2018 Salı 14:25

Başkan çayboyunda gariban bir çocuğun işlettiği parka dokunma. Oraya diyaliz merkezi yapacam diye zabıta gönderip duruyormuşsun. Yahu diyaliz merkezini yapacak başka yer mi bulamadın be adam? Her şeyi betona ve ranta kurban etmeyin. Millete hava alacak yer bırakın lütfen. Aksi halde yerel seçimlerde sana oy moy yok....

Hemşeri

12 Haziran 2018 Salı 14:18

Halkın görüşü neden alınmıyor anlamıyorum. Ben sadece içinden geçilip gidilen park istemiyorum.. gerçekten çarşıda nefes alıp dinlenmek için oturulacak çay içilecek park yok. Ulu cami yanındaki oturma yerlerini yıkık hamamı ve süs havuzunuda bi elden geçirin artık..

gulden

12 Haziran 2018 Salı 13:50

ıspartalı zaten yapılan olayda bu daha neye yorum yap****tan bi habersiz yorum yap mantığında yaşamayın

rek lam laaar

12 Haziran 2018 Salı 13:18

yıkımda milletin parasıyla :) yapımda. yıkın len valla... neyse başkanım sokak tulumbacılarını denetimde rant yok tabi demi. nerde rant orda olun. bu arada yılın başkanımız. opet hala atıl durumda bekliyo köy garajının orda . valla hep reklam hep reklam

HÜDAYFA

12 Haziran 2018 Salı 12:43

HERYER PARK BAHÇE HEYKEL SEN BELEDİYEYİ BUNLARI YAPTIRMAK İÇİN Mİ GÖREVLENDİRDİN.. SANA ASLA OY VERMİYECEM ZATEN HALKDA ANLAMIŞTIR HERŞEYİ İNŞ

Ispartalı

12 Haziran 2018 Salı 12:20

Başkan adam gibi nefes alıp oturup çay içecek yer bırakmadın kafelere tıkıldık kaldık çaya 3-4 tl para veriyoruz. Çay benzinden pahalı hale geldi.yıkıyosan adam gibi belediyeye ait biyer yap fiyatları dibe çekte insanlara hizmet et. Oy moy yok sana memleketi çekilmez hale getirdin. Heykel görmekten bıktık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR