01 Mayıs 2024 Çarşamba

Herkes duysun bizim başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir

Herkes duysun bizim başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir

Isparta

Isparta’da Romanlar Başkanı Ahmet Polat, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e tam destek verdi. Başkan Polat, “Bize el atanlar hep itelediler, ötelediler, bizimle görüşmeye dahi gelmediler. Ama başkanımız bizim hep yanımızda oldu. Bizim Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir” dedi.

Polat açıklamasında; “Herkes duysun herkes bilsin ben romanların başkanıyım. Hepimiz arkanızdayız. 2 Bin tane hanemiz var bu görmüş olduğumuz yerde, biz kimseden fayda görmedik. Hep zarar gördük. Tutunduğumuz kişilerden zarar gördük. Fakat biz sizden faydayı fazlasıyla gördük. Size teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum. Ben Romanlar Başkanı Ahmet Polat; İşte başkanımız, sayın yurttaşlarım bizim başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir. Bize el atanlar hep itelediler, ötelediler, bizimle görüşmeye dahi gelmediler. Önceden elimizi öptüler, şimdi de elimizi koparıyorlar. Değerli roman kardeşlerim, Bizim başkanımız Şükrü Başdeğirmen’dir” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “tüm roman kardeşlerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum. Dün olduğu gibi bundan sonra da yanındayız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

öğrenci

30 Mart 2024 Cumartesi 17:09

kaç paraya tuttular acep :D

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR