27 Nisan 2024 Cumartesi

Herkes bireysel olarak kendini korursa virüsü yenebiliriz

Herkes bireysel olarak kendini korursa virüsü yenebiliriz

Isparta

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, koronavirüs ile mücadele noktasında açıklamalarda bulundu. Vali Seymenoğlu, vatandaşlara bireysel korunma çağrısında bulundu, "2-3 kişi kurallara uymazsa koronavirüsle mücadelemiz daha da zorlaşır" dedi. 

Virüsle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Vali Seymenoğlu, vatandaşlara bireysel korunma çağrısında bulundu. Vali Seymenoğlu, "Bireysel korunma olmazsa ve 2-3 kişi kurallara uymazsa koronavirüsle mücadelemiz daha da zorlaşır" dedi. 

Bireysel olarak kendimizi koruyalım herkes bireysel olarak kendisini korursa emin olabilirsiniz ki çevresini de, toplumu da hep beraber korumuş oluruz. İçimizde 3 kişi 5 kişi maske takmaz alınan kararlara uymaz ise bunun üstesinden gelme süremiz uzamış olacak vatandaşlarımız ilk günden beri çok olumsuz etkilenen gruptu o halen daha devam ediyor. Arka planında şeker rahatsızlığı, kalp rahatsızlığı, ve diğer kronik koah gibi veya aşırı kiloluluk gibi kronik rahatsızlıkları olan vatandaşlarımızın etkilenmesi biraz daha fazla oluyor. Ayakta bile geçirse vücut epeyce zarar görebiliyor onun için bu sıkıntıdan kurtulmamız lazım temennimiz eğitimde sosyal hayatta kültürel faaliyetlerde hem ekonomik hayatta biran önce normale dönebilmek inşallah onu da önümüzdeki aylarda başarmış olacağız.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aykırı Ses

17 Mart 2022 Perşembe 09:05

Doğru, devlet değil bireyler korumalı.(!) Ya ayıp ya, insanları çaresiz bıraktınız iki senedir, işsizliği yoksulluğu, zaten salgın var, deyip normalleştirdiniz... İlk iki ay maske dağıtamadınız, aşıyı tüm dünya aşılandıktan sonra getirebildiniz, işçileri köle gibi çalıştırmaya devam ettiniz, şimdi eşi covid olan kişiyi karantinaya bile almıyorsunuz... Valiye değil valinin ağababalarına söylüyorum... Vali onların sözcüsü çünkü...

Dağlı

16 Mart 2022 Çarşamba 12:57

Dedi; koronavirüse yakalanmış vali.

Vatandaş

16 Mart 2022 Çarşamba 11:08

Sayın valim ekmek zamını ilgilenmenizi istiyoruz. Yüzde elli çok tek çaremiz sizsiniz

ahmet

15 Mart 2022 Salı 23:08

sayın valim önce devlet dairelerinden başlamak lazım, ne maske var ne önlem herkes fosur fosur sigara içiyor 3 5 kurumun koridorunda yürüyün alırsınız kokuyu cumhurbaşkanı sokakta içeni azarlar devlet daireleri kahvehane gibi

elektriksiz yaşamlar

15 Mart 2022 Salı 21:49

eyyyyy virüs sen kimsin ya

İbo

15 Mart 2022 Salı 19:13

Sayın vali onu bunu bosverin isparta da hic bir seye mudahaleniz yok ekmekte gramdan cal 3 ayda bir zam yplsn sizin hic bisey yptiginizi gormedik

reaya

15 Mart 2022 Salı 18:08

Kralım asıuk suretıyla reayasına seslenmiş,

Pratsyen.117839

15 Mart 2022 Salı 17:43

Yahu ingiltere bile itiraf etti corona bir gripmiş çok abartmışız dedi. Ve aşı pasaportu dahil tüm yasakları 1 ay önce kaldırdılar. Biz hala vaka sayıyor corona korunma diyoruz Bakın orta bir salgın yok sadece gribal bir hastalık var. Ülkemide zaten her yıl grip zatürreden 60 bine yakın insan ölüyor ama hiç gündeme gelmiyor nedense.! Bakını Tüik. 2 yıldır ölüm raporlarını açıklamadı bu ne anlama geliyor herkes biliyor ****et açık.

suskun

15 Mart 2022 Salı 17:41

hahahahahah pandemi başında herşey yasakken akplilerin düğün yaptıgını unuttunuz dimi ek olarak virüsü sınırları kapatarak durdura bilirdiniz.

İşte böyle birşey

15 Mart 2022 Salı 17:09

Elektrik kesintisi için de 2 metre kuralı var mı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR