30 Nisan 2024 Salı

Haydi Isparta maça

Haydi Isparta maça

Isparta

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Ispartaspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’de başlayacak.

Son olarak Etimeskut Belediyespor’u yenerek sahadan 3 puanla ayrılan temsilcimiz Play-off iddiasını sürdürebilmek ve zirve yarışından kopmamak için bugün oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılması gerekiyor. İskenderunspor ile ilk altı için kıyasıya yarışan temsilcimiz sahasında oynayacağı maçlarda puan kaybı yaşamdan deplasman maçlarından da puan almak istiyor.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, mücadele öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Ligin bitimine çok az bir süre kaldı, kalan maçlarımızdan en iyi sonuçları alarak play-off maçlarında şansımızı denemek ve birinci lige yükselmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirebilmek için öncelikle sahamızda oynayacağımız Erzincnspor maçını kazanıp, geri kalan maçlardan da puan kaybı yaşamadan ligi ilk altı içerisinde bitirmemiz gerekiyor. Bu nedenle bugünki maçta seyirci desteği bizim için çok önemli. Taraftarlarımızı maça davet ediyor ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selim

07 Nisan 2024 Pazar 14:04

Destek diyonuz bileti 50 tl yapıyonuz herkeste para yok

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR