05 Mayıs 2024 Pazar

Hatalı sollama 1 can daha aldı

Hatalı sollama 1 can daha aldı

Isparta

Burdur’da gece saatlerinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı.

Kaza, Gece 11.00 sıralarında Burdur’un Gölhisar ilçesi Sorkun Köyü Cengiz Köprüsü Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sami Kurt idaresindeki 07 GOE 40 otomobil ile karşı istikametten gelen ve hatalı sollama yaparken karşı şeride geçen H.T. (36) idaresindeki 20 FK 016 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobiller şarampole devrildi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda araçlardan çıkarılan yaralılardan Sami Kurt’un sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde hayatını kaybettiği belirlenirken otomobillerde bulunan Aygül K., Aslı K., Fatmanur K., ve H.T. ilk müdahalelerinin ardından Gölhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sami Kurt’un cenazesi ise savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali akan

08 Aralık 2023 Cuma 07:34

Türkler araba sürmeyi bilmiyor..

Muhtaremmi

07 Aralık 2023 Perşembe 17:34

Dikkatli olun çok arttı kazalar. Araba sürerken hayatınızın en önemli işini yapıyorsunuz. Dikkat şart.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR