27 Nisan 2024 Cumartesi

Hamile Raziye'yi, 'kıskançlık' tartışmasında öldürmüş

Hamile Raziye'yi, 'kıskançlık' tartışmasında öldürmüş

Isparta

Isparta'da dini nikahla birlikte yaşadığı 6 aylık hamile Raziye Karabuğa'yı (24) pompalı tüfekle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Şehmuz Gezen'in (18) ifadesinde, cinayeti kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada işlediğini söylediği belirtildi.

Olay, önceki gün saat 03.00 sıralarında merkeze bağlı Yazısöğüt köyü yakınında meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan 6 aylık hamile Raziye Karabuğa ile yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşadığı Şehmuz Gezen arasında otomobilde tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Şehmuz Gezen, pompalı tüfekle Raziye Karabuğa'yı yüzünden ve göğsünden vurdu. Gezen, daha sonra Karabuğa'yı otomobille Isparta Şehir Hastanesi Acil Servis girişine bırakıp uzaklaştı. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Karabuğa ile karnındaki bebeği kurtarılamadı.

Olay sonrası polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Şehmuz Gezen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Raziye Karabuğa ise dün toprağa verildi.

Şehmuz Gezen'in savcılıktaki ifadesinde, Karabuğa ile 1 yıllık beraberlikleri süresince ara sıra tartıştıklarını söyledi. Gezen, Karabuğa’yı kıskandığını, olay gecesi de bu nedenle çıkan tartışmada, araçtaki tüfekle 2 el ateş edip vurduğunu söyledi.
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

04 Mart 2022 Cuma 10:49

Dini nikah yok diyen vatandaş bizim ülkemizde ve inancımızda dini nikah var, nasıl sen kendi inancında kilisede evleniyorsan bizimde inancımızda dini nikah var saygı göster

Vatandaş

04 Mart 2022 Cuma 08:08

Daha önceden sabıkası var mı bu gencin acaba

Salih

04 Mart 2022 Cuma 02:59

Bu dünyada hele hele ahir zamanda kimse kimseyi kinayacak ayiplayacak durumda değildir. Herkes kendi günahlarına yansın. Ölen ölmüş; Allahla kul arasında hesap.

Bir Can bu kadar ucuz değil

03 Mart 2022 Perşembe 21:44

Burda hiçkimsenin ne şekilde kiminle yaşayacağını tartışmamak gerek. Her ne olursa olsun bir kadın ve üstüne üstlük bir bebek cinayeti var. Ne olursa olsun bir anne katledildi. Madem anlaşamıyorsun ayrıl-boşan. Cana neden kasdediyorsun. En ağır cezayı alır inşallah.

Helalşehmuza

03 Mart 2022 Perşembe 20:34

Naptıda çocuğu delirtti diyodum bak haklı çıkmışım kadının onca yaptığı saçmalık yetmezmiş gibi birde belliki hala rahat durmuyormuş hak ettiğini bulmuş iyi olmuş

ADALET İÇİN

03 Mart 2022 Perşembe 16:45

nesmiyana...türkiye cumhuryetinde resmi nikah vardır dini nikah isteyen yapar ve dini nikahta kadının hiç bir garantisi yoktur kapının önüne bırakırlar HİÇ BİR HAK İDDİA EDEMEZ resmi nikahta söke söke alır hakkını VE AKSİNİ İDDİA EDER DERKEN RESMİ NİKAH YOKSA ZİNA OLUR VE HANIMDA RESMİ NİKAHLI VE BU KİŞİYLE YAŞIYOR YANİ DEDİĞİN ZİNA OLAYINA GİRİYOR ÇÜNKİ BOŞANMAMIŞ BİLİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN T.C burası ayetle yaşanmıyor kanunla yaşanıyor...

Dağlı

03 Mart 2022 Perşembe 15:48

Öncelikle siz bomba32 haber dilinize özen gösterin Hamile Raziye’yi diye başladığınızda ve kıskançlık nedeniyle öldürmüş diye devam ettiğinizde katil zanlısını masumlaştırıyorsunuz.

Nesmiyana

03 Mart 2022 Perşembe 15:11

Türkiye Cumhuriyetinde Dini Nikah vardır Aksini inkar eden zina yapmış sayılır. isra 32.ayet

Vatandaş

03 Mart 2022 Perşembe 14:12

Türkiye Cumhuriyeti'nde "dini nikah" diye bir nikah türü yoktur. Resmi nikah olmadan "dini nikah" adı altında nikah kıyan din görevlileri hakkında yasal düzenleme yapılmalı, bu görevlilere idari ve cezai sorumluluk yüklenmelidir.

Ahmet

03 Mart 2022 Perşembe 13:51

İbreti alem için valiliğin orda asın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR