28 Nisan 2024 Pazar

Halkın Adamına Davullu – Zurnalı Karşılama!

Halkın Adamına Davullu – Zurnalı Karşılama!

Isparta

 

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı ve ‘Halkın Adamı’ lakaplı Hüseyin Uçman, kendi köyünde hemşehrileri tarafından davulla – zurnayla coşkulu bir şekilde karşılandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, 7 haziran seçimleri öncesi ziyaretlerini kendi köyü Yakaören’de sürdürdü.

Hafta içinde memleketi ve doğup – büyüdüğü yer olan Yakaören’e ikinci ziyaretini gerçekleştiren Uçman, burada kalabalık bir hemşehri topluluğunun düzenlediği davullu – zurnalı töreniyle karşılandı.

 

Burada köylülerinden tam destek alan Uçman’ın heyetinde MHPİl Başkan Yardımcısı Nurettin Akgül, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ile Gönen İlçe Başkanı Umut Kaya da yer aldı.

 

Kendi köyünde yaptığı konuşmasında, ‘Ben halk adamıyım,sizden biriyim’ şeklinde hitap eden Uçman, “Ben sizim, siz de bensiniz…Aramızda ayrı gayrı yok, inşallah 7 Haziran seçimlerinde iktidar olacağız ve Türkiye’nin bu kötü gidişatına ‘Dur’ diyeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi milletin umududur. Artık Tük Milletinin kalbi Milliyetçi Hareket Partisi ile atacak” dedi.


 

Merkez ve ilçe köylerinin tümünü karış karış dolaştığını kaydeden Uçman, “AKP İktidarının boynu bükük Emrah gibi bıraktığı köylerimizi bu düzenden kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

 


Buradaki ilk kahvehane ziyaretinin ardından MHP İl Başkan Yardımcısı Ramazan Kabalak ve Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz’ın da katıldığı heyet, ziyaretlerini sürdürdü.

 

Burada da hemşehrilerinin tam desteğini alan Uçman,beraberindeki heyetle birlikte ziyaretlerini iyi dilek ve temennilerle tamamladı.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BAROK

05 Nisan 2015 Pazar 21:59

İlavuz'un gururu Isparta'nın onuru Hüseyin UÇMANTAM DESTEK HEP DESTEK !!!

:))

05 Nisan 2015 Pazar 12:12

Uçman+Bomba32 tam yol ileriiiiiiiiii....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR