27 Nisan 2024 Cumartesi

Halkımız bana 7/24 ulaşabilecek

Halkımız bana 7/24 ulaşabilecek

Isparta

Isparta’da Gazi Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Raziye Ünal, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ünal, mahalle halkından destek isterken bir yandan projelerini anlatıyor diğer yandan ise nasıl muhtarlık yapacağını paylaşıyor. 
31 Mart yerel seçimlerinde Gazi Kemal Mahallesi’nden muhtar adayı olan Raziye Ünal, “Hizmete Canı Gönülden Talibim" sloganı ile çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. 
Muhtarlık sadece posta evraklarını takip etmek değildir diyen Muhtar Adayı Ünal; “Bunun dışında vatandaş ve kurumlar arasında iletişim kurmalıdır. Bir sorun yaşandığında yetkililerin telefon numarasını veren değil, bizzat o sorunu çözen muhtar olmanın sözünü veriyorum. Bir kesimin değil her kesimin adayıyım. Ötekileştirmeden herkese eşit hizmet için muhtarlığa talibim. Olumlu ya da olumsuz her konuyu mahalleliyle paylaşarak istişare edeceğiz. 7/24 telefon ya da whatsapp ile bana ulaşılabilecek. Bu bir hizmet yarışıdır. Daha güzel bir Gazi Kemal Mahallesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek desteklerinize talibim. Hayırlısı ise Rabb'im nasip etsin. Tüm muhtar adaylarına başarılar diliyorum " diye konuştu. 
Telefon: 0 552 873 32 57
Instagram : @gazikemal.muhtaradayi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR