28 Nisan 2024 Pazar

Hak İş Oleyis İl Başkanlığına Osman Karakaya getirildi

Hak İş Oleyis İl Başkanlığına Osman Karakaya getirildi

Isparta

Bir süre HAK-İŞ Öz Güvensen İl Başkanlığı görevini yürüten Osman Karakaya, Hak-İş Oleyis İl Başkanlığı görevine getirildi.

Osman Karakaya , iş kollarının değişmesiyle birlikte yeni oluşumda Hak-İş Oleyis İl Başkanlığı görevine getirildi. Yeni Başkan Karakaya açıklamasında; "Bizler dava adamıyız. Davamızın ve işçi kardeşlerimizin haklarını korumak, şartlarını daha iyi hale getirmek için mücadele edeceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen işçi kardeşlerimize selam olsun. Biz onlarla birlikte varız. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gsb işçisi

13 Kasım 2021 Cumartesi 22:25

Oleyis sendikası sendika barajının altında kaldı. Toplu iş sözleşmesi yapma yetkisi yoktur. Gsb 10 nolu iş kolunda işçiyi mağdur eden Hakiş şimdide kyk işçilerini mi mağdur etmek istiyor. İşçiler bunu biliyor. İşçiyi mağdur eden Hakiş Disk konfederasyonunundan ayrılıp Hakiş konfederasyonuna katılan Oleyis sendikası mı işçiyi savunacak.....

Komik

13 Kasım 2021 Cumartesi 10:32

Ne günlere kaldık yaa

üniversiteli

12 Kasım 2021 Cuma 23:55

hak iş âç gözlü yüssüz ve seviyesiz işçinin parasında gözü olan bir sendikadır

Sendikacı

12 Kasım 2021 Cuma 22:52

Hadi lennn ordannn. o........n teyyare selam söyle o yareee. Topunuz işçiden kazanacanız paradasınız. Hayrınamı iş yapacanız.

Hak iş magduru isci

12 Kasım 2021 Cuma 22:16

Hak iş sendikasindan hangi isciye fayda gelmis ki zarardan baska isleri yok hangi kurumda bir tane isci yararina toplu sözlesmeleri var hep isciye kazik atma derdindeler o yuzden isci gozunu acti artik nereye uye olacagini iyi biliyor

İşçi

12 Kasım 2021 Cuma 20:19

Hepiniz aynısınız. Hepsi işçinin aidatının peşinde işçiye 1 lira katkısı yok bu sendikaların.Daha önce ne yaptın ne faydan oldu da şimdi farklı bir sendikadasın..

Eğirdirli

12 Kasım 2021 Cuma 18:25

Adamdır adam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR