28 Nisan 2024 Pazar

GÜNÜN EN GÜZEL KARESİ SONUNA KADAR EVET

GÜNÜN EN GÜZEL KARESİ SONUNA KADAR EVET

Isparta

Isparta’nın inşaat sektöründe lider isimlerinden Bolatlarİnşaat, geleneksel hale getirdiği şantiye çalışanlarına yönelik yemekorganizasyonunu bu yıl da gerçekleştirdi. Bolatlar İnşaat Şirketi YönetimKurulu Başkanı Ali Bolat ve kardeşi Yaşar Bolat’ın öncülüğünde düzenlenenyemeğe, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve işadamlarıda katıldı.  Bilgiç yemeğe katılanlara 16Nisan’da neden evet demeleri gerektiğini anlattı.  Avrupa'ya sertçıkan Bilgiç, "Güçlü birTürkiye terör örgütlerinin sonu demek, Dünyanın en büyük havalimanına sahipolmak demek tüm Avrupa’daki uçuş transferinin Türkiye’ye kayması demek. Kanal İstanbul demek, boğazdan taşımaların buaziz milletin kontrolüne girmesi demek. Bugün boğazlarına geçen hiçbir şeyemüdahale edemiyoruz. Kanal İstanbul’a biz bu sorunu ortadan kaldıracağız.Nükleer enerjiye sahip olacağız. Bizi kimse bundan alıkoyamaz. Avrupa’nın tümmeydanlarında FETÖ PKK’ya karşı kucak açmışlar. Türkiye’ye karşı hayırkampanyaları. Size ne Avrupa?  Nasılgüçlü bir Türkiye inşa ederiz. Biz bunun gayretindeyiz. Onun için de güçlü birhükümet sistemi kurmak istiyoruz. Sana ne bizim iç işimizden. Sen eski Türkiyemi sandın burayı? Senin kapında dilenen IMF kapsında dilenen sana muhtaçTürkiye mi sanıyorsun?  O işler geçti.Artık bu ülke büyük bir ülke. Onun için sen teröristlerinle, taşeronlarınlagüzel güzel geçin. Bir gün gelecek o teröristler kendilerini vuracak” dedi.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TÜRK MILLETI!

14 Nisan 2017 Cuma 15:50

HER ISTENILENE EVET DENILIRMI; 16 NISANDAN SONRA HAYIRCILARA KARSI SAVAS KAZANACAKLARINI ; VE HAYIRCILARIN HERSEYLERI KENDILERINE HELAL OLACAGINI ; KARILARI KIZLARI BILE DIYE YAZMIS ISTANBUL BÜYÜKBELEDIYESINDE CALISAN EVETCI VE ACIGA ALINMIS! EEE YUH DEMEK BILE AZ BÖYLE KENDI MILLETININ HER TÜRLÜ FIKRINE SAYGI DUYMAYANLARA!

namuslularda namussuzlar kadar cesur olmalı

14 Nisan 2017 Cuma 09:18

Eyalet sistemi isteyen evet desin.

ali oğuzlar

14 Nisan 2017 Cuma 08:52

sevgili işçi kardeşlerim dikkat edinizi size bu düzenden daha kötüsü taahhüt ediliyor. Size kölelik düzenine Evet demeniz isteniyor.Oylayacğınız maddeler geri dönüşü olmayan yaralar açacak türden lütfen dikkat..sizden oy isttmeye gelene değil haklarınızı teslim etmeye gelene hoşgeldin diyiniz

bu gariplere

13 Nisan 2017 Perşembe 22:55

bu gariplerin kılığını kıyafetini mi beğenmediğiniz bu emekçilere de Kongre merkezinde yemek vereydiniz ya!! garip her yerde garip arkadaş gerisi ****. evet desen de hayır desen de garibansan daima kaybetmeye mahkumsun arkadaş onu bilir onu söylerim

TABIKI HAYIR!!!

13 Nisan 2017 Perşembe 22:39

SONUNA KADAR EVET DERKEN???

!!!!!!!!!!!!

13 Nisan 2017 Perşembe 20:36

rhttp://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/abdullatif-sener-16-nisan-pismanligin-fayda-vermedigi-bir-tarihtir-1791628/

MILLET!

13 Nisan 2017 Perşembe 20:33

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ibb-yoneticisinden-ahlaksiz-paylasim-1791348/

vatandas

13 Nisan 2017 Perşembe 20:12

TABIKI EVET DEMELISINIZ ; BÖYLECE SIZ BIRAZ HAHA UCUZA CALISMAK ZORUNDA KALACAKSINIZ; REFERANDUMDAN SONRA SURIYELILERE IMTIYAZLA VATANDASLIK VERILECEK; MUHTEMELEN ASKERI ÜCRETTE YARIYA DÜSECEK!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR