03 Mayıs 2024 Cuma

Güney Kariyer Fuarı'na Cumhurbaşkanlığı'ndan Ödül

Güney Kariyer Fuarı'na Cumhurbaşkanlığı'ndan Ödül

Isparta

SDÜ Ev Sahipliğinde Düzenlenen "Güney Kariyer Fuarı"na Cumhurbaşkanlığı'ndan Ödül

Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 40 bine yakın öğrenciyi özel ve kamu alanında hizmet veren kuruluşlarla buluşturan “Güney Kariyer Fuarı”, “İşverenlerin En Memnun Olduğu Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarı” seçildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen dijital hizmet noktası “e-İnsan Programı” tanıtım töreninde, öğrenci odaklı üniversite misyonunu benimseyen Süleyman Demirel Üniversitesi, “İşverenlerin En Memnun Olduğu Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarı” almaya hak kazandı. Süleyman Demirel Üniversitesinin ödülünü Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

 Ödülün değerlendirme ölçütü olarak 2022 yılındaki Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarlarına yönelik gerçekleştirilen yedi boyut ve yirmi iki maddeden oluşan memnuniyet anketi analiz sonuçları kullanıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

19 Ekim 2022 Çarşamba 15:55

Bu öduller böyle dagğıtılıyorsa vayy benim ülkeme

Biraz da gülelim

19 Ekim 2022 Çarşamba 12:04

Neyin kariyeri bu ya, Üniversitenin kariyeri mi kalmış, gidin bakın hastanenin ve okulların haline, ne disiplin kalmış ne hijyen ne de ciddiyet, İlker Çarıkçı ancak bu kadar becerebilir yöneticiliği, isubu kurtuldu darısı sdü ye

adem

19 Ekim 2022 Çarşamba 10:07

İlker hocayı ve ekibini tebrik ediyorum,Çok faydalı ve güzel bir proje güzel bir netice ile sonuçlandı.Emeği geçenleri kutluyorum.

Turgay

18 Ekim 2022 Salı 23:20

O değilde gsf kantinini niye suleyman amcaya vermediniz

Ispartalı Ali

18 Ekim 2022 Salı 23:06

İlham veren üniversitenin İlham veren Rektörü. Helal sana İlker hoca. Isparta'nın yüzünü güldürüyorsun. Senin gibi idarecilerimiz çoğalsa keşke. Bıktık artık kötü haberlerle anılmaktan. Allah'tan İlker hoca var da her sene güzel bir işe imza atıyor Ispartamızın m****ini yükseltiyor. Isparta nın evladı helal sana.

SDÜ lü

18 Ekim 2022 Salı 17:05

Tebrikler SDÜ, Emeği geçenleri kutluyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR