28 Nisan 2024 Pazar

Günaydın’dan flaş çıkış

Günaydın’dan flaş çıkış

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Kafeler Caddesi ile ilgili flaş bir çıkış yaptı. Günaydın, “Kafeler Caddesini yıkmaya mı hazırlanıyorsunuz?” Diye sordu.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Kafeler Caddesi esnafını ziyaret etti. Şehrin göbeğinde bulunan ve bir zamanlar buluşma noktası olan, binlerce üniversite öğrencisinin uğrak mekanlarının bulunduğu Kafeler Caddesi esnafı Başkan Adayı Günaydın’a kaderlerine terk edildiklerini söyledi.
Günaydın burada yaptığı açıklamada Kafeler Caddesi’nin Isparta Belediyesi tarafından “Özel Planlama Alanı” ilan edildiğini söyleyerek, “Burayı neden özel planlama alanına aldınız, burayı da yıkmaya mı hazırlanıyorsunuz” diye sordu.

BÖLGE TAMAMEN ELDEN GEÇİRİLECEK

Bölge esnafı ile tek tek görüşen Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, kendisinin başkanlığı döneminde bölgenin tüm altyapısının yapılıp ilk renkli asfalt ve aydınlatma sistemlerinin burada uygulandığını hatırlattı.
Günaydın, “Kafeler Caddesi şehrimizin kalbinde bulunan çok önemli bir sosyal ve ticari bir alandı. Biz görevi devrettikten sonra bu bölge kaderine terk edilmiş. Biz burada çok önemli altyapı çalışmaları yapmış yüzlerce mazgal yerleştirmiştik. Fakat bunların üzerine bile asfalt döküp kapatmışlar. Burada ticaret bitme noktasına gelmiş. Temizlik hiç yok. Her yer pislik içinde kalmış” dedi.

Kafeler Caddesi ve bölgesi ile ilgili çözüm planlarının hazır olduğunun altını çizen Günaydın, “Bu bölgemizi yeniden cazibe merkezi haline getirmek için yol haritamız belli. Bu bölgemizi komple ele alarak yenileyeceğiz ve cazibe merkezi haline getireceğiz. Belediye olarak esnafımız için ne yapılması gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

En Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı, bir de Mühendis

05 Mart 2024 Salı 08:20

Ziyaaaa. Balaman'a kurduğun tuzağı Şükrü Başkana mı kuruyorsun. Eski ve Yeni Sanayi sitelerini taşıyacak diye haber yaptırdın. Şimdi Kafeler Sokağını mı dile getiriyorsun. Aslında garabet belediye binası ve halı sarayı ile kafelerin bulunduğu alan hakikaten temizlenmeli. Ama sen o kadar da yüksek mimar olmadığın için bilmezsin.

Gülistanlı

04 Mart 2024 Pazartesi 20:10

Eski kafalı kendini yenilemeyen esnaf ancak ağlar, hepsi batmaya mahkum.

Hizmet yapan Başkan Şükrü Başdeğirmen

04 Mart 2024 Pazartesi 19:48

Kafeler caddesi yıllardır yerinde duruyor geçmiş üç dönem Başkanlık yaparken ne yapacaksa yapsaymış Şükrü Başkan Başkan oldu milletin aklı yeni dank mı etti yaşına saygıdan fazla bir şey yazmıyoruz

ıspartalı

04 Mart 2024 Pazartesi 15:23

yuzuf başkan yorumların acık olmasından dolayı teşekkür

vatandaş

04 Mart 2024 Pazartesi 15:21

taktırle karşiliyoz haber 32 yorumu bile acık niye cekiniyorlar sanki insanlarda cep telefonu yok kendiniz kandırmayın

ÖĞRENCİ

04 Mart 2024 Pazartesi 15:08

Eee adamlar iyaş tarafında çayı 5-7.5-10-20 liraya satıyor kafelerde 25 den başlıyor e millette haliyle oraya gidiyor bu en basit örneği

metin

04 Mart 2024 Pazartesi 14:57

EEE 10 SENE DE NEDEN OLMADI

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR