29 Nisan 2024 Pazartesi

Günaydın’a Gülcü Mahallesinde sevgi seli

Günaydın’a Gülcü Mahallesinde sevgi seli

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın Gülcü Mahallesi’nde halkla buluştu. Günaydın burada yaptığı konuşmada, Başdeğirmen’in Isparta’nın 5 yılını boşa harcadığını söyleyerek, “Bunların 5 yılda yaptıkları hizmetleri toplasanız bizim Yeni Çünür’de yaptığımız çalışmaların yarısı etmez” dedi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Gülcü Mahallesi sakinleri ile buluştu. Halkın yoğun katılım gösterdiği buluşmaya MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

** “GÜNAYDIN BELEDİYECİLİKTE BİR MARKADIR”

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta’da yapılan büyük eserlerin tamamında Günaydın’ın imzası olduğunu hatırlatarak, “Yusuf Ziya Günaydın belediyecilikte bir markadır. Biz gittiğimiz hiçbir yerde ‘yapacağız, edeceğiz’ diye konuşmuyoruz. Biz hep ‘yaptık’ diyoruz. Çünkü Yusuf başkan 15 senelik başkanlık döneminde Isparta’ya çok güzel eserler yaptı. Tecrübeli bir isim. Isparta Belediyesi’ne tecrübeli bir isim lazım. O da Günaydın’dır. Isparta’nın kaybedecek beş yılı daha yok. Onun için vatandaşlardan isteğim Günaydın’a destek vermesidir” dedi.

** “YENİ ŞEHİRLERİ BİZ KURDUK”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın da konuşmasında; alt ve üst yapısıyla, geniş yolları, parkları, yeşil alanları, bisiklet ve yürüyüş yoları ile bin 200 dönümlük Yeni Çünür yatırımının Isparta Belediyesinin son 5 yıllık tüm yatırımlarının 2 katı olduğunu söyledi. Günaydın, “Bugün Yeni Çünür’de 30 binden fazla insanımız yaşıyor. Bu bir çok ilçe merkezi nüfusumuzdan daha fazla. Bu mahallemizi 14 ay gibi çok kısa bir sürede yaptık. Yüzlerce km asfalt, altyapı ve üst yapısını tamamladık. Isparta Belediyesinin son 5 yılda yaptıkları bizim sadece bu yatırımımızın yarısı etmez” dedi.
Günaydın, yeni Deregümü’yü de hatırlatarak, “Bir de Deregümü çalışmamız vardı. Seçimlerden sonra buraya bir metre asfalt, altyapı yapılmadı. Bir tane kaldırım taşı koymadılar. Biz 14 ayda bin 200 dönümlük Yeni Çünür’ü nasıl inşa ettiysek göreve gelir gelmez aynı şekilde Deregümü’yü de inşa edeceğiz. Isparta’da 15 senelik yönetimimiz boyunca; Işıkkent, Batıkent, Yeni Çünür gibi mahalleleri sıfırdan biz kurduk, bundan sonra yine biz kuracağız” dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR