29 Nisan 2024 Pazartesi

Günaydın: Belediye kiracılarına zam yapılmayacak

Günaydın: Belediye kiracılarına zam yapılmayacak

Isparta

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Gazi Kemal Mahallesi esnafını ziyaret etti. Isparta'nın esnaf dostu bir belediyeye ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Adayı Günaydın, belediyeye ait dükkanların kiracılarına zam yapmayacaklarını söyledi. Başkan Adayı Günaydın, ayrıca üniversite mezunlarına belediye olarak destek vereceklerini açıkladı. 

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Günaydın, çalışmalar kapsamında Gazi Kemal Mahallesi esnafını ziyaret etti. 
Esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Adayı Günaydın, esnafın sorun ve taleplerini yerinde dinleme imkanı buldu.
Isparta'nın esnaf dostu bir belediyeye ihtiyacı olduğunu ve belediyeye ait dükkanlarda esnaflık yapanlara kira zammı uygulanmayacağını söyleyen Başkan Adayı Günaydın, "Göreve geldiğimizde esnafımıza destek vereceğiz. Kazanç sağlayabileceği festivaller düzenleyeceğiz" dedi.

***Günaydın: Mezun olmuş ancak işyeri açamayanlara belediye olarak destek vereceğiz

Göreve gelmesi halinde üniversite mezunlarına da iş yeri açma desteği vereceklerini söyleyen Başkan Adayı Günaydın, "Yeni mezun olup iş yeri açmakta sıkıntı yaşayanlara biz yardım eli uzatacağız" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

20 Şubat 2024 Salı 08:56

farkında olmadan konuşurken sürekli laflarınınız tekrarlıyorsunuz. Kral çıplaktır diye kimse söyleyemedi size . Ağırlık altın deyip seçimle yenildim aday olmayacağımz diyemediniz. Bu kadar hırs neden.

Hüseyin

19 Şubat 2024 Pazartesi 23:31

Dükkan lara zam yapmayacakmış. Emekliye doğalgaz desdeği verecekmiş. Kimin parasını kime veriyor. Oy için ıspartalının patssını dağıt. Zam yapılır ama az olur. Ondan sonra belediye zarar etti. Yaptığınız otoparklar rezil su alıyor bunlarfa ilgilenmedi.

Bilo

19 Şubat 2024 Pazartesi 23:29

Sayın Yusuf günaydın belediye nin malı babanı malımı Hakkı neyse herkes versin kirasını sen kendi malının kirasına zam yapma tabi karın izin verirse

Bilo

19 Şubat 2024 Pazartesi 23:29

Sayın Yusuf günaydın belediye nin malı babanı malımı Hakkı neyse herkes versin kirasını sen kendi malının kirasına zam yapma tabi karın izin verirse

misafir

19 Şubat 2024 Pazartesi 21:05

Belediye senin yüzünden 3 dönemdir kaç trilyon zarara girdi bırak bu ****leri yaptığın her yer çürük çıktı yıkıldı yenisini yaparak belediye zarara girdi sayende ıtkm yide engelleyerek oradan gelecek gelirlerde 25 yıldır çöpe gitti ayrıca oradaki ilk seçildiğinde aybatılının inşatını çürüttün kendi kafana göre proje çizdin bu çürüttüğün projeleride balaman yıkıp temizleyerek trilyonlar sayende çöpe gitti aybatılının inşatını tamamlasaydın bu paralar belediyenin kasasında duracaktı

Maşallah

19 Şubat 2024 Pazartesi 19:31

Devlet malı deniz yemeyen keriz mantığı.Kendi kiracin olsa yılda 2 defa zam yaparsın mal belediyenin olunca zam yok Maşallah size Aferin size

M.K

19 Şubat 2024 Pazartesi 17:22

Başkan:Seçilirsem kilometresi yüksek diye A6 Audi marka makam otomobilini değiştirmeyeceğim,kızımın be şahsımın üzerine tarlalar alıp,imara açmıyacağım,çatıları çöken terminal ve pazar yerleri yapmayacağım diye söz ver.Oyum sana.

Yalan

19 Şubat 2024 Pazartesi 16:24

Geçen seçimde bu şekilde vaatde bulundun sayıştay 900000 TL şahsına zimmet çıkardı sözleşme ne ise onu uygulayacaksın babanın malı mı belediye milleti kandırıyorsun. Kamu da sözleşme geçerli yalanı bırakın artık

Tarafsız

19 Şubat 2024 Pazartesi 15:12

Yusuf Başkanın yeri genel merkezdir.

MİSAFİR

19 Şubat 2024 Pazartesi 15:08

Yusuf beyin kazanacağını sanmıyorum!! olaki kazanırsa da ısparta esnafına iyilik yapmak istiyorsa lütfen kendi kesesinden yapsın. Belediyenin imkanlarını esnaf için değil halk için kullansın. Esnaf her türlü yolunu buluyor.

Isparta başkan görsün

19 Şubat 2024 Pazartesi 14:28

Buraya yorum yapanlar, herhalde,aparttan geçinen kazıkcı ev sahipleri, yusuf başkan ısparta halkını ,esnafını düşündüğü için, kafasindaki icraatleri söylemiş,burjuvalarin hoşuna gitmiyor,anlaşılan!!..

Münir

19 Şubat 2024 Pazartesi 14:24

Atma Ziyaaaaa!

babasının malı

19 Şubat 2024 Pazartesi 13:36

belediye kanununda bildiğim kadarıyla zam yapmak zorunda istesede istemesede daha bunu öğrenememiş sanki babasının malını kiraya verdide kira ile ilgili vaatte bulunuyor

Günaydın

19 Şubat 2024 Pazartesi 13:14

Buraya günaydını karalamak içi. özel trol ekipleri var yorum yazıyorlar ama millet gerçeği görüyor. Satılan arsaları peşkeş çekilen arsaları biliyor. Bakalım yayınlanacak mı?:)

Özledik seni başkanım

19 Şubat 2024 Pazartesi 13:04

Günaydın zamanında Isparta ucuz şehirdi ulaşım ucuzdu şimdi km başına en pahalı yer Isparta. O zaman da kiracılarına zam yapmamış esnafı korumuştu.

Kerimoğlu

19 Şubat 2024 Pazartesi 12:13

Zam yapmaz yandaşlarına veririler.

aslan

19 Şubat 2024 Pazartesi 12:09

son resimdeki tipler çaresizliğini anlatıyor kimse kalmamış inanan fena kaybedecek

Vatandaş

19 Şubat 2024 Pazartesi 11:46

Almadan vermek sadece Allah'a mahsustur.. Ekonomi neyi gerektiriyorsa onu yapmak gerekir.. Emekliye doğalgaz bedava olacak, 65 yaş üstü otobüsler bedava olacak, kira bedelleri armayacak....v,b nasıl olacak bütün bu işler, katiyen akıl fikir ermiyor.. Acizhane tavsiyem bence yeter de, bırak bu işleri başkanım. Sen birakmazsan vatandaş zaten bıraktıracak..

Ispartanın kronik proplemleri

19 Şubat 2024 Pazartesi 11:42

Yusuf bey, ıspartaya minibüs hattı ve sosyal konutlar istiyoruz!!!....

Halka hizmet için çalışın birazcık

19 Şubat 2024 Pazartesi 11:39

IBelediyec spartada evi olmayanlara acele iki arti bir ev yapmali.Sosyal konutlar yapıp,kiraya vermelidir.Ispartada aileler için en büyük sorun kiralık ev sorunu,her yer apart,oturulacak ev yok ısparta da,olanlar ise çok kazık para istiyorlar!!..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR