27 Nisan 2024 Cumartesi

Günaydın tek tek projelerini anlattı

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Isparta basınıyla buluştu

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, düzenlediği kahvaltı etkinliğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Düzenlenen etkinliğe MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı Önder Topçu, MHP Merkez İlçe Başkanı Oğuzhan Pesen, belediye meclis üyesi adayları, basın mensupları ve çok sayıda teşkilat üyesi katılım sağladı.  

Kahvaltı etkinliğinin ardından basın açıklamasında bulunan Günaydın, belediye başkanı seçildiği taktirde yapacağı projeler hakkında bilgi verdi. 5 Bin konut, evlenmek isteyip maddi durumu el vermeyen gençlere beyaz eşya yardımı, emeklilere doğalgaz yardımı, kentsel dönüşüm planları yapacağını belirten Günaydın, Açıklamasında; “5 Bin konut yapacağız. Bunun kesinlikle gerçekleşmesi gerekiyor. 5 Bin konut sözü veriyorum arkadaşlar. Tabi bu arada geçen dönemimde başlatmıştım. Kentsel dönüşüm projemiz var. Isparta’mızın buna ihtiyacı olduğu için genişletilmiş bir kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmak istediğimi ifade etmek istiyorum.  Hisar, Gülcü, Emre, Anadolu, Halıkent, Davraz Mahallelerinde, ömrü dolan konutların çalışmaları yapılacak. Seçimi kaybetmeden önce yağmur suyu ana borularının bir kısmıyla başlamıştım. Süratli bir şekilde gidiyordu, bu projemiz kısa süre içerisinde bitecek. Ama 5 sene içerisinde bir çivi çakılmadı, bir harebe gibi, sanki Filistin Harbinden çıkmış enkaz halinde gibi orası. Isparta’mızın tamamında içilebilir su imkanı vereceğiz. Şimdiki çoğu mahallede çeşme suyuyla Abdest alınamıyor. Şehrimizde trafik sorunları sürekli gündemde oluyor. Alt- Üs geçitler, kavşak projeleri yapılması gerekiyor. Şehrin trafik sorunu bunları yaparsak çözülebilecektir. Şehir Hastanesi’nin oraya üst geçit yaptı ama hastalar üst geçitten geçemez. Orası hastane ve hasta olan kişiler var. Bu yanlıştır. Hastaların düz olan bir yerden geçmesi gereklidir. Bunun için yeni bir proje geliştirdik. İnşallah onu da yapacağız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TOPÇU: “BU GÜNE KADAR YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR”

Etkinlikte söz alan Başkan Topçu, Günaydın'ın üç dönem Belediye Başkanlığı yaptığını ifade ederek, ‘Bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır’ dedi.

Topçu, açıklamasında; “Yusuf Başkanı'mın projelerini hayata geçirdiğimiz takdirde Isparta'nın nasıl bir hale geleceğini siz düşünün. Projelerimiz tamamen insan odaklı, insana dokunur projelerdir. Üç dönem tecrübesi olan bir isimin Isparta’ya bugüne kadar yaptıkları zaten ortadadır. Yapacaklarını da anlattı. Yaptıkları yapacakların teminatıdır. Isparta, Türkiye’nin yine bir numarası olacaktır. Ayırmadan ayrıştırmadan Isparta'yı kalkındıracağız' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Musa macit

01 Mart 2024 Cuma 12:30

Senden tek bir proje istiyoruz Ziya bey ısparta İn yakasından düş bahçeli ile takılmaya devam et bi dahaki dönem Önder topçuyu aday yaparız

Antalyadaki Ispartalı

01 Mart 2024 Cuma 08:53

yaptıklarınız, yapacaklarının teminat ise yandık ki ne yandık..! Davraz Kapalı Pazarı siz yaptınız çöktü, Gökkubbe' yi siz yaptınız çöktü... bırakın artık bu işi sana oy moy yok. Devir Ahmet TURALI'ın devri olacak.

HAKAN

01 Mart 2024 Cuma 08:41

daha meclis üyeleri adaylarını toplayamıyor boş boş anlatıyor...senden olmaz

mehmet

01 Mart 2024 Cuma 08:38

Ziya başkan yeter Her yaptığın yarım yamalak 15 Bel. başkanlığı yaptın Isparta hep kaybetti şimdi 5 bin konut yapacam diyorsun geçen seçimde de seçime 2 ay kala konut yazılma hamlesi başlatmıştın

Vatandas

01 Mart 2024 Cuma 08:15

Deregumude 30 dönüm yerin var diyolar, sen cunurde yok diyon, eski efe gazinosunun arkasi

Ben

01 Mart 2024 Cuma 07:01

Bıktık artık olan tekrar olmak istiyor bu halk akıllansın artık bir seçileni tekrar seçmeyelim ülkenin hali ortada

Ispartalı

01 Mart 2024 Cuma 00:18

Ne hizmet yaptında teminatı sen bu 5 senede Isparta’nın ne kadar değiştiğinin farkında değilsin galiba Yusuf bey. Güreş alanı diye yaptığın yer çürümeye yüz tuttu Gökkubbe yaptın çöktü pazar yerleri çöktü otogar çöktü Şükrü Başkandan devammmm

Adamın biri

29 Şubat 2024 Perşembe 23:24

Yaptıklarınızı gördük bildik elhamdülillah, Allah bi dahasından muhafaza etsin...

Özgür

29 Şubat 2024 Perşembe 22:54

Yapamadiklarin ve yapılmasına izin vermediklerin mi teminat?Yada kayincon mu ????

Ispartalıyım

29 Şubat 2024 Perşembe 21:24

Diliniz sürçtü sanırım bu güne kadar ne yaptınız yaptıysanız ıspartalı niye görmedi ,herşeyi yarım yamalak yaptınız ,hep soruyorun yapılanları bilen biri olarak anlatın

Muhalif

29 Şubat 2024 Perşembe 21:05

Yıktıkları (Davraz pazar yeri, Gökkubbe, Ucube çatılı otogar) yapacaklarının teminatıdır.

Vatan

29 Şubat 2024 Perşembe 19:29

Tabakane kokusudamı teminat

Ziyyyyaaaa

29 Şubat 2024 Perşembe 19:23

OTOBÜS TERMİNALİNE UÇAK İNECEK KULE YAPİMİ

sarı taksi

29 Şubat 2024 Perşembe 17:44

başkan kibir abidesin zamanı geldi oy yok sana

Vatandaş

29 Şubat 2024 Perşembe 17:36

Atakan yazgan'a oy vermeyenlerin afganlardan ve suriyelilerden şikayet etmeye hakkı yok.

ahmet

29 Şubat 2024 Perşembe 17:28

başkanım yaş kaç oldu yeter artık, şimdi emeklilik zamanı, gençlerin önünü açın lütfen

Ispartaya et balik kurumu kurulmalı

29 Şubat 2024 Perşembe 17:28

Yusuf başkan ıspartaya et balık süt kurumu şart.Millet ucuz et için market market dolaşıyor.Bim deki a101 de ki etlerde yenilmiyor zaten.

Sıkıntılar çok

29 Şubat 2024 Perşembe 17:20

Ispartaya öncelikle 5 bin sosyal konut yapılmalıdır.Dar gelirli aileler için.Halk ev kirasını ödeyemiyor. Sonra ulaşım sıkıntısı var,Tramvay yahut minibüs şart ıspartaya!!Halk otobüsü karteli tekelciligi var,vatandaşı sömürüyorlar!!!

Euro 4

29 Şubat 2024 Perşembe 17:19

Ziyaaa malvarlıgını açıklasana doymadınız mı?

Halka yararlı projeler olsun

29 Şubat 2024 Perşembe 17:13

Cünür gibi emini çürük arazilere koca koca apartmanların yapılmasi icin imar izni verdiniz.Kardeşim Bedava hizmet olur mu??Oy kazanmak için yapıyorsunuz!her gün mazota zam geliyir.Üçte biri olsun, sivil biletlere göre indirimli olsun.Onların parası ögrencilerden,vayandastan çıkıyor.Ayrıca Minibüs ,tramvay şart ıspartaya.Ulaşım sabah ve akşam saatlerinde çok sıkıntılı.

Unuttuk mu

29 Şubat 2024 Perşembe 16:27

Çöken göçen otoparklar Pazaryerleri gökkubbe daha saysak neler neler biz hatırlatalım unutmasınlar

Unuttuk mu

29 Şubat 2024 Perşembe 16:27

Çöken göçen otoparklar Pazaryerleri gökkubbe daha saysak neler neler biz hatırlatalım unutmasınlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR