29 Nisan 2024 Pazartesi

Günaydın Şehir Hastanesi personeli ile iftar yaptı

Günaydın Şehir Hastanesi personeli ile iftar yaptı

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın Şehir Hastanesi personeli ile birlikte iftar yaptı. Günaydın, sağlık çalışanlarına halk otobüslerinde ve belediye tesislerinde yüzde 25 indirim sağlanacağını müjdeledi. Günaydın ayrıca her mahalleye uygun fiyatlı belediye kreşlerini mutlaka açacaklarını kaydetti.

** YEMEK SIRASINA GİRDİLER, BERABER İFTAR YAPTILAR

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın beraberinde MHP İl Başkanı Önder Topçu, Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Ülkü Ocakları Başkanı Alperen Anıl ile birlikte Şehir Hastanesi personeli ile iftarda buluştular. Günaydın ve beraberindekiler yemek sırasına girdiler daha sonra personelle birlikte iftar yaptılar.
Burada personele hitap eden MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, şu anda çalışan kadınların en büyük ihtiyacı olan kreşlere dikkat çekti. Günaydın, “Kadınlarımızın iş hayatına katılım oranı beni çok sevindiriyor. Çalışan kadınlarımızın en büyük ihtiyacının çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri, uygun ücretli kreşler olduğunu biliyorum. Bunun için göreve geldiğimizde şehrimizin tüm mahallelerine belediye kreşleri kuracağız. Kreşlerimiz son derece donanımlı ve uygun ücretli olacak” dedi.

** SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İNDİRİM MÜJDESİ

Başkan Adayı Günaydın, fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik özel çalışmalarının da olacağını kaydetti. Günaydın, hem halk otobüslerinde hem de belediyeye ait tesislerde sağlık çalışanlarına yüzde 25 indirim sağlanacağını söyledi. 
MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez de sağlık çalışanlarından Günaydın’a oy isteyerek, “Isparta’mızın kaybedecek bir beş yılı daha yok. Onun için Günaydın başkana sizlerden destek istiyorum. Kendisi tecrübeli bir isim. Göreve gelir gelmez belediyeyi öğrenmeye çalışmayacak hemen işe koyulabilecek tecrübeye sahip” dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR