29 Nisan 2024 Pazartesi

Günaydın mezata katıldı

“GENÇLERİMİZİN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTULMASI İÇİN DEĞERİNİZ ÇOK BÜYÜK”

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için farklı hobilere yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Süs Tavukları Kümes ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneğini ziyaret etti. Günaydın burada dernek yöneticilerinden bilgi alarak istek ve dileklerini dinledi.

Başkan Adayı Günaydın, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak için farklı hobilere ve sosyal etkinliklere yönlendirilmesi gerektiğini söyleyerek, “Bunun için bu tür derneklerimiz çok önemli bir rol üstleniyor. Burada insanlarımıza hem hayvan sevgisi aşılanıyor hem de vatandaşlarımız güzel vakit geçiriyorlar. Bu derneğimiz çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Toplumumuzun önemli bir çoğunluğuna sokak hayvanları dışında kümes ve bahçe hayvanlarının da sevgisi aşılanıyor” dedi.

Derneğin faaliyetlerine her zaman destek olacaklarının sözünü veren Günaydın, yerel yönetim olarak topluma hizmet eden dernekleri her zaman baş köşede tutacaklarını söyledi.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Günaydın daha sonra mezata katıldı. Derneğe katkı sunmak için mezata katılan Günaydın’a horoz hediye edildi.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yıldırım

18 Mart 2024 Pazartesi 09:30

Derdi Isparta olsaydı aday olmazdı tek dertleri menfaat menfaat menfaat para para para

turancımq

17 Mart 2024 Pazar 22:36

yusuf git artık be usan dı senden ıspartalı

Belediyeci

17 Mart 2024 Pazar 13:33

eski bir belediye çalışanı olarak Yusuf ziyanın personele yaptığını NE AYBATILI,NE BALAMAN,NEDE ŞÜKRÜ YAPMIŞTIR.Nasıl bir kin,nasıl bir nefretdir anlamadım.seçilsin tüm personele eziyet çektirir

Vatandaş

17 Mart 2024 Pazar 12:33

O yorumlar açılmış hayırdır

Karayakalı

17 Mart 2024 Pazar 12:24

Ziya başkan kendin yöneteceksen seçilirsin inşallah.AMA BAŞKAN SEN SEÇİLİPTE EŞİNİZ KAYINBİRADERİNİZ ALİ .AHMET MEHMET YÖNETECEKSE HİÇ SEÇİLME DAHA İYİ.NEDEN DERSENİZ ISPARTA OYUNU SANA YUSUF ZİYA YA VERİYOR.OLAY BU..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR