04 Mayıs 2024 Cumartesi

Günaydın, sahada

Günaydın, sahada

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Isparta sokaklarını adım adım geziyor.
Anadolu Mahallesi’nde pazar yerini ziyaret eden Başkan Adayı Günaydın hem esnafla hem alışveriş için gelen vatandaşlarla sohbet etti.
Meclis üyesi adayları ile birlikte tüm vatandaşların tek tek elini sıkarak istek, dilek ve şikayetlerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “Halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılaşıyoruz. Hem esnafımız hem vatandaşlarımız bizi bekliyor” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalıyım

25 Şubat 2024 Pazar 12:20

Çok nadir çıkar eleştiri yapan onuda yayınlamazlar ekmekleri sizler olunca ,sayenizde onlarda sizden geçiniyor yoksa aç kalırlar

Yazık

25 Şubat 2024 Pazar 12:17

Bu adam ne yer ne içer bilmem ama ruya aleminde de bunu aday gösterende bu gibiyse partimiz Allaha emanet. Biraz gercekci olalım bu donem kaybedilecek belli ama meydanlar da genc ve gelecegi ilan birini tanıtsak ve bidahaki dönem bari umudumuz olsaydı. Yazık. İlkez Partime oy veremeyecem.

Aynen

25 Şubat 2024 Pazar 10:52

Bırakın bu kafatasçıları adam seçildiğinde makam odasına ameliyathanediker gibi şifreli kapı yaptırdı bu MHP oy verenin aklına şaşarım

turancımq

25 Şubat 2024 Pazar 02:00

sana ekmek çıkmaz yusuf ziya

Musti

24 Şubat 2024 Cumartesi 23:17

Başkan bi sorsaydın tezgahlarda niye etiket yok.Zabita nerde Şükrüü deseydin!

10.köy

24 Şubat 2024 Cumartesi 17:50

daha önce yaptığın Belediye Başkanlıklarında Sorunları çözdüysen niye tekrar seçilmedin. Taze kan gerekli . yeni yüzler yeni projeler.

Emekli

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:57

Emeklilere suyu bedavaya vercenmi başkan çevresel atık, katı atık vesaire hepsi dahil ona göre oy

EVDE OTUR TORUNUNLA İLGİLEN DEDE

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:38

BU ADAM KESİN YA KANSER YA HASTA ESKİ RESİMLERİNE BAKINCA ADAM BİTMİŞ TAMAM YAŞLI AMA HASTA GİBİ

Ahmet

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:17

Önce gitsin meydan AVM yı gezsin dolaşsın kaç kişiyi aç susuz bırakmış kaç kişiyi işsiz güçsüz bırakmış kimlerin hizmetlerini engellemiş ona baksın şükrü başkan kazanmasaydı şimdi bunların hepsi işsiz güçsüz kalacaktı inşaat çürüyüp yıkılacaktı trilyonlarca para çöpe gidecekti bunun yüzünden aybatılının inşatı çürüttü yıkılarak trilyonlar çöpe gitti buda aynı olacaktı

Öğretmenim

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:14

Ak parti ve iyi parti aklınca algı yaratıp önde olduğunu gösteriyor halk adaya dürüstlüğe oy veriyor günaydın bu secimin favorisi. En iyi meclisi ile beş adım önde görülüyor.

Öğretmenim

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:14

Ak parti ve iyi parti aklınca algı yaratıp önde olduğunu gösteriyor halk adaya dürüstlüğe oy veriyor günaydın bu secimin favorisi. En iyi meclisi ile beş adım önde görülüyor.

Çürükçü

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:08

Meydan AVM yide gez yüzlerce kişi nasıl ekmek sahibi olmuş Dağların silüetini yapıcam diye belediyeyi milyonlarca zarara uğrattığın otogarı,yıkılıp tekrar yapılan Çarşamba pazarını, içine giren çıkan olmayan milyonlar harcadığın müzeyi, yapım aşamasında yıkılıp tekrar yaptığın gökkube dediğin yeride gez o güzelim arsayı nasıl mahvetmişsin görmüş olursun. Belediyenin önündeki yıkılmaktan son anda kurtarılan otoparkıda gez

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR