01 Mayıs 2024 Çarşamba

Gülistan Mahallesinin en güçlü muhtar adayı Musa Doğan

“İlkeli, dürüst, objektif ve çözüm odaklı olacağız”

Isparta

Gülistan Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Gülistan Mahalesinde işletme sahibi olan  Kuaförüm Musa Doğan; mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ekibi ve mahalle halkı ile birlikte istişarelerde bulunarak çözüm üreteceklerini ve mahalleye en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olacağını belirtti.

GÜLİSTAN MAHALLESİNİN EN GÜÇLÜ MUHTAR ADAYI MUSA DOĞAN

Isparta’nın modern  mahallelerinden olan Gülistan Mahallesi’nde Muhtar Adaylığını açıklayan ilk isim olan  Gülistan Mahallesi Meydanlıpında kuaför işletmecisi olan Musa Doğan Hep birlikte el ele daha güzel Gülistan Mahallemiz için desteklerinizi bekliyorum.  
Sizlerin desteği ile seçildiğim zaman İnşallah,   Mahallemize Modern Hizmetler için büyük enerji harcayacağım, Mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturulması için gerekli resmi kurumlarla iletişime geçerek gerekli çalışmaları yapacağım.  Mahalle sakinlerimizle düzenli toplantılar yapıp, sürekli istişarede bulunacağım. Seçimden seçime sizleri hatırlamayacağım sürekli toplantılar düzenleyip mahalle sakinlerimizle  birlikte karar vereceğim. İlkeli, dürüst, objektif, çözüm odaklı ve zamanında hizmet üreteceğiz. Herkes istediği zaman bizlere ulaşıp sorunlarını bizlere iletebilecek. Kazanan biz değil, biz olacağız.  Çocukluğumdan beri Gülistan Mahallesinde büyüdüm. Şuanda ise Gülistan Camii altında bulunan kuaför dükkanımızda hizmet etmekteyim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR