01 Mayıs 2024 Çarşamba

Gülistan Mahallesi yol genişletme çalışması yapıldı

Gülistan Mahallesi yol genişletme çalışması yapıldı

Isparta

Isparta Belediyesi kentsel dönüşüm sonrasında yeni binaların yapıldığı Gülistan Mahallesinde yol genişletme çalışması yaptı. Çalışma kapsamında 108 Cadde ile 127 Cadde arasında kalan kalan 350 metre uzunluğundaki 2805 Sokakta yol genişletme çalışması yapıldı. Yeni imar planına göre yol 15 metre genişliğe ulaştırılarak, trafik akışı hızlandırılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında yol genişletmesi çalışması yapılırken, çalışmaların ardından sokakta asfalt yapılacak.

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, mahallelerinde Isparta’nın ilk kentsel dönüşümün başladığı bir bölge olduğunu söyledi. Muhtar Uzun, “Kentsel dönüşüm ile birlikte yollarımız genişledi. İnşaatlarımız bitiyor, dolayısıyla nüfus artışına paralel altyapıda sorunlar oluşuyor. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e bu konuda müracaatlarımızı yaptık, kendisi de duyarlılık göstererek anında çalışma başlatılması talimatını verdi. Yollarımız genişletiliyor, yağmur suyu, kanalizasyon gibi altyapı sorunlarımız gideriliyor. Yol genişletme çalışmamızın ardından, sokakta asfaltlama çalışmaları başlayacak. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

08 Ekim 2022 Cumartesi 18:08

özge hanım ben de ışıkkentte ikamet ediyorum...Bizim de parkımızdaki ağaçların hatta fidanların yarısını kesip attılar. serinlemek için oraya giderdik yazın bu yaz gölge bulamadık bir kaç yer dışında. her gittiğimde kesilen ağaçların köklerini görünce içim sızlıyor. bunlar güzel olan herşeye düşman. gittikleri gün bayram ilan edeceğim

El

08 Ekim 2022 Cumartesi 15:57

Gece gündüz demeden çalışan ve üreten belediyemiz ve vekillerimiz var en mutlu il Isparta çünkü zamanında doğru tercih yaptık

Kenan KARTAL

08 Ekim 2022 Cumartesi 09:34

Bu yol genişlese ne olacak.. Aşağı geliyorsun yol daralıyor. Söyleyicilerin oradan yola dahil olmak zor. Özellikle sabah buralar sıkıntılı..

özge

08 Ekim 2022 Cumartesi 00:47

genişletin genişletin y.şehitlerdeki gibi güzelim kayısı agaçlarını kesip beton direk dikin olurmu yatacak yeriniz olmasın insallah o parktakı kayısı agacımızı kesenler gün yüzü görmeyin inşallah....haberiniz varmı bunlardan şükrü bey sakın buralara falan oy istemeye gelme agaç kesecegine öncve mahalleye bi temiz

Vatandaş

07 Ekim 2022 Cuma 22:15

Gülistan Mahallesi'nde bulunan müstakil evlerin akıbeti ne olacak, dönüşüme girmeyecek mi . Evler 11 katlı binaların yanında mantar gibi kaldı.

Abdullah AYDIN

07 Ekim 2022 Cuma 20:53

Hemen yanıbaşındaki Bağlar Mahallesinde asfaltın engebesinden böbrek taşı düşürüyorsunuz. Tıkalı damarlar varsa açılıyor. Bel çıktığı olanların belleri yerine oturuyor. Kafalar tavana vurup duruyor olduğu için arabalar sunrooflu. Suriyeli vatandaşlar ülkelerine geri dönüyor. Belediye otobüsü namına bir şey yok.

cömert

07 Ekim 2022 Cuma 20:14

Günaydın döneminin akılcı uygulamasının sonucu. Sanki mevcut belediye yapmış gibi muhtar demeç veriyor. Yuh demek lazım, asfaltlama belediyenin zaten görevi. AYRICA BAŞKAN CEBİNDEN Mİ YAPIYOR bunun reklamı mı olur muhtar?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR