01 Mayıs 2024 Çarşamba

GÜLİSTAN ASFALTLANIYOR

GÜLİSTAN ASFALTLANIYOR

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda mahallelerdeki altyapı ve asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bu kapsamda Gülistan Mahallesinde Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa yaptığı çalışmalarla toplam 14 sokakta yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 14 sokaktaki deforme olmuş asfalt freze ile kaldırılırken, 6 sokakta da Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Deforme olmuş asfaltların kaldırılmasının ardından Gülistan Mahallesindeki sokaklarda toplam 24 bin metrekarelik asfalt çalışmaları da başladı. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma içerisinde.

Mahallerine yapılan hizmetten dolayı mahalle sakinleri ve şahsı adına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden Muhtar Zafer Uzun, “Başkanımız halkımızla, bizlerle iç içe bir başkanımız. Kapıları bizlere her zaman sonuna kadar açık” dedi.

Gülistan Mahallesi Muhtarı Zafer Uzun, “Sayın Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in muhtarlar toplantısında bizlere ‘sizin sözünüz, benim sözüm. Benim sözüm sizin sözünüz’ sözü var. Başkanımız bizlerle, halkla iç içe, çalışkan dürüst bir başkanımız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için daima irtibat halindeyiz, kapıları her zaman sonuna kadar açık. Başkanımız mahallemize gelerek sokaklarımızı gezerek tek tek incelediler. Gerekli talimatları verdiler, bu doğrultuda da asfaltlarımızın yenilenme çalışmaları başladı. Başkanımıza şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, iyi ki varlar.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İşsiz

03 Eylül 2020 Perşembe 11:45

Padişahım çok yaşa...

Vatandaş

03 Eylül 2020 Perşembe 02:29

Sayın başkanım baglar mh hep unutuluyor hiç bakan yok mhleye virane köy gibi oy istiyorken istiyorsunuz oyu birazda vatandaşa hizmet getirin

Vatandaş

03 Eylül 2020 Perşembe 01:05

Yahu arkadaşlar belediyenin asli görevleri nelerdir bir sayarmısınız ne gerek var bu kadar reklama yapmayın

Hakan

02 Eylül 2020 Çarşamba 19:41

Fatih mahalleside sevinsin başkanım

Ali

02 Eylül 2020 Çarşamba 19:01

Hızırbey mahallesi ne ne zaman gelecek acaba bu asfalt hizmeti.Ara sokaklar delik deşik

0532-603-98-00

02 Eylül 2020 Çarşamba 18:30

asdf:ASgf.ag.ag:ga ne zaman yapılan işe minnet duymayı bırakır muhtara,belediye başkanına,cumhurbaşkanına tapmayı bırakırsak işte o zaman Türkiye Cumhuriyeti daha ileriye yol alacaktır.

Hakan

02 Eylül 2020 Çarşamba 18:02

Fatih mahalleside çoğu sokakta asvalt bekliyor başkanım bir talimatta bu tarafta ihtiyaç

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR