27 Nisan 2024 Cumartesi

Göreve geldiğimiz an yeniden şehrin alt ve üst yapısını ele alacağız

Göreve geldiğimiz an yeniden şehrin alt ve üst yapısını ele alacağız

Isparta

MHP Belediye Başkan Adayı Günaydın dur durak bilmiyor. Günaydın iftardan sonra yaptığı kahvehane ziyaretlerinde önemli bir hatırlatma yaptı. Günaydın; “Bu şehrin insanlarını karanlığa mahkum ettiğin günleri unutmadık” dedi.

** GÜNAYDIN KAHVEHANE ZİYARETİNDE HATIRLATTI

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın gece gündüz halkla buluşmaya devam ediyor. Günaydın, beraberinde MHP İl Başkanı Önder Topçu ve Milletvekili Hasan Basri Sönmez ile birlikte iftardan sonra kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Burada vatandaşlarla sohbet eden Günaydın 3 Şubat 2022’de gelen kar yağışı ile birlikte Isparta'nın büyük bir bölümünde elektrik kesintisi yaşandığını hatırlatarak bu afetin belediyenin yolları açamamasıyla 5 gün sürdüğünü söyledi. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in bu konuda da sınıfta kaldığını ifade eden MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “İnsanlarımız o günlerde belediye başkanının iş bilmez tavrı sebebiyle donma tehlikesi yaşadı. Bu şehrin insanları karanlığa mahkum olduğu günleri unutmadı” dedi. 

“ALLAH RAHMET VERDİ, BUNLAR İNSANLARI PERİŞAN ETTİ”

Konuyla ilgili değerlendirme yapan Belediye eski Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın: “Rabbim rahmetini ve bereketini ülkemiz üzerinden hiçbir zaman eksik etmesin. Kuraklık ve susuzluk korkusu yaşadığımız o yıllarda da Yüce Allah şehrimize büyük bir bereket verdi. Ancak, Belediye yönetimi insanlara bu durumda bile kabus yaşattı. O dönem elektrik arıza bakım ekipleriyle yaptığımız görüşmelerde bizlere hep belediye ekipleri yolları açamıyor, direklere ve trafolara ulaşamıyoruz dediler. Sağolsunlar komşu vilayetlerden, hatta kar bile yağmayan Konya’dan ekipler gelerek Isparta sokaklarını temizlediler. Belediyecilik mantık ve kriz yönetme işidir. O günleri hiç kimse unutmuyor. Hastalar ve çocuklar büyük mağduriyet yaşadılar. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen o dönem beyanatlarında hep hayal sattı. Gerçeklerden habersiz bir yönetim anlayışı sergiledi. Ispartalıları karanlığa gömdüğünüz günleri unutmadık. Göreve geldiğimiz an yeniden şehrin alt ve üst yapısını ele alacağız. En azından Ispartalılar bir daha karanlığa mahkum olmasın diye tedbirlerimizi artıracağız” dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR