05 Mayıs 2024 Pazar

Gönüllü Kur’an kursu öğreticileri Hatay’da hizmet etmeye devam ediyor

Gönüllü Kur’an kursu öğreticileri Hatay’da hizmet etmeye devam ediyor

Isparta

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım seferberliği başlatan Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), afetzedelerin maddi ve manevi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Bu kapsamda Hatay’a giden gönüllü Isparta Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticileri çadırkentte 4-6 yaş grubu öğrencilere yönelik sosyal etkinlikler yapıyorlar. Depremzede aileleri de ziyaret ederek manevi rehberlik hizmeti sunan ve özel olarak ilgilenen Kur'an kursu öğreticileri 13 Mayıs Cumartesi günü Isparta’ya dönmek için Hatay’dan yola çıkacaklar.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

13 Mayıs 2023 Cumartesi 12:45

Manevi destek vermek din görevlilerinin değil, bu işin bilimsel olarak eğitimi almış psikologların işidir. Kur'an kursu hocalarının nasıl bir yetkinliği var da "manevi destek" vermeye gidiyorlar. Benim yorumumun neresinde yazıyor hristiyanlık anlatılsın diye iftiracı seni. Manevi destek vereceğim derken, psikolojisini daha da bozmayacağının garantisi var mı? Bu insanlar biliyorlar mı böyle bir ortamdaki insanlara nasıl yaklaşılması gerektiğini v.s eğitimleri var mı?

halk

13 Mayıs 2023 Cumartesi 07:36

deprem bölgesine manevi destek ne yapsalardı hıristiyanlık propagandası yapıp incil mi dağıtsalardı. vatandaş.

Isparta li

13 Mayıs 2023 Cumartesi 00:30

Vatandaş...denen zubukzade sana verilecek tek cevap...kininde boğul...

Vatandaş

12 Mayıs 2023 Cuma 22:34

Neyi öğretmeye gittiniz kader kısmet isyan etmeyin demeye mi. Millet su bulamıyor banyo yapamıyor mama bulamıyor. bunlar da fırsattan istifade henüz doğruyu yanlışı ayırt etme gücü yerleşmemiş 5 yaşındaki çocuklara din öğretmeye gidiyor. Çok lazım şu an onlara.

halim

12 Mayıs 2023 Cuma 19:04

ALLAH razı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR