28 Nisan 2024 Pazar

Gökmenoğlu ve Yıldız esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu ve İl Başkanı Adem Yıldız, teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Isparta

Zafer Partisi'nin Belediye Başkanı adayı Gökmen Gökmenoğlu ve İl Başkanı Adem Yıldız, parti teşkilat mensupları ile birlikte şehirdeki esnafı ziyaret etme çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu ziyaretler, adayın seçim kampanyası kapsamında doğrudan halkla temas kurarak destek kazanma ve seçmenlerin taleplerini dinleme stratejisinin bir parçası olarak gerçekleşiyor.

Esnaf ziyaretleri sırasında, Gökmenoğlu, Yıldız ve diğer parti mensupları, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunuyor ve adaylarına destek istiyorlar. Esnaf ziyaretleri, Zafer Partisi'nin yerel seçimlerde güçlü bir performans sergilemek ve halkın desteğini kazanmak için yürüttüğü saha çalışmalarının önemli bir parçasını oluşturuyor.

Gökmen Gökmenoğlu ve Adem Yıldız liderliğindeki Zafer Partisi ekibi, esnaf ziyaretlerine devam ederek şehirdeki ticari ve ekonomik dinamikleri daha yakından tanımak ve halkın beklentilerine uygun çözümler üretmek için çaba sarf ediyorlar. Bu tür saha çalışmaları, adayın yerel seçimlerde güçlü bir performans sergilemesine ve destek kazanmasına yardımcı olabilir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şule

21 Mart 2024 Perşembe 09:49

Yürürken kurtlar vadisi müziği eşliğinde mi yürüyorlar bunlar film çeker gibi. Bizim millet filime film der geçer ama.

Takım elbiseliler...

21 Mart 2024 Perşembe 03:17

Kusura bakmayın birşey sormak istiyorum. Takım elbise, kravat kombini gerçekten seçmen gözünde kabul görüyor mu? Politikacıların seçmenden daha ayrıcalıklı olduğunu mu gösteriyor? Neden halk gibi sıradan spor bir kıyafet yada sıradan günlük hayatta giydikleri gibi giymezler? Aksine daha mütevazi olacaklarını düşünüyorum. Hem kendinize eziyet, korkmayın millet takım elbise giymemiş diye eleştirmez kimseyi.

Rıfkı

20 Mart 2024 Çarşamba 22:54

Tural çarpmak çırpmak yok artık demiş bırakmışmı artık bu işleri eee verdiği paralar hediyeler nereden çıkacak vallahi yalan konuşuyor

Kadir Hasan Coşkun

20 Mart 2024 Çarşamba 22:40

Desteğimiz sizinle gökmen bey çok iyi gidiyorsunuz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR