30 Nisan 2024 Salı

GELENDOST’TA SEÇİM KURULU KARARINI VERDİ

GELENDOST’TA SEÇİM KURULU KARARINI VERDİ

Isparta

İYİ Parti ile AK Parti arasında itirazların yaşandığı Gelendost’ta Seçim Kurulu kararını verdi. Oyların yeniden sayılması sonucunda AK Parti Adayı Belediye Başkan Adayı Mehmet Sezgin, İYİ Parti arasındaki farkı artırarak belediye başkanı seçildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gelendost lu

03 Nisan 2019 Çarşamba 17:27

Sütcü denen zat kendine güveneydi de aday olaydı onun bunun arkasında kendine yer aramasın nokta

Gelendostluu genc

03 Nisan 2019 Çarşamba 11:56

Başırılı bir genc kardeşımızi memleketimizi geliştirmesi amacıyla desteklemistim ama hata yapmışıym reklam amacıyla varını yoğunu ortaya koyan gelendosttan kovulmuş bir insanı yanında görmek.kullandığım iradeyi pişmanlık içerisinde izliyorum. Kendi menfaatleri icin seni kullanıyor mustafacığım kazandığın itibarı kat ve kat kaybediyorsun bugün secime gitsek tekrar kesinlikle ayni hataya düsmem sdce yanındaki ne konustuğunu bilmeyen zat yüzünden. Herşeyin hayirlisi...

dosttane

03 Nisan 2019 Çarşamba 09:28

mustafa sütçüden birşey olmaz bu bir yarıştır kazanmakta var kaybetmekte yol arkadaşlarını iyi seç bidahakine hazırlan yaşın genç başarılı birisin ağırlığını koru başarılar etçi bütün kurumları yedi bitirdi sıra sende dikkat et

Gelendoslu bir YİĞİTT

03 Nisan 2019 Çarşamba 09:22

1-Ümit etmistik gelendostumuzu yeni bir yüzün genc bir insanin gelistirip güzelleştirmesine bir genc gelendostlu olarak benim fikirlerime düsüncelerime öncülük edebilecek bir insanı görmek istemistik memeleketimizin başında evet mustafaya oy verdim.

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

03 Nisan 2019 Çarşamba 00:55

Türküm, doğruyum, çalışkanım. İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene !

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

03 Nisan 2019 Çarşamba 00:55

Türküm, doğruyum, çalışkanım. İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi, özümden çok sevmektir. Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir. Ey büyük Atatürk! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene !

Haha

03 Nisan 2019 Çarşamba 00:07

Ya arkadaşlar bu SÜTÇÜ dediğiniz aynı zamanda DERİCİmi? Allahtan her ilde böyle birane olsa yandık allah bunu Gelendost a vermiş ilçe ne günah işlediyse

Gelendost lu

02 Nisan 2019 Salı 23:39

Mustafa sen seçimi kazanmak içinmi yoksa kaybetmek içinmi çalıştın anlamadım Gelendost un %99 nefret ettiği bulunduğu bütün kurumları batıran ne idiği belirsiz CHP den ihraç edilmiş hiç bir partide yer bulamamış toplumda yeri olmayan kalite sıfır olan sütçü lakaplı o kişi senin yanında ne arıyor,en az 120 oy zararın var bilesin, ha olmazda seçim iptal oldu diyelim, bir dahaki seçimde bu oyu hiç bulamazsın mesela ben sana verdim bir daha vallahi vermemKlavuzu karga olanın burnu ****tan kurtullma

Yalvaçlı

02 Nisan 2019 Salı 22:10

Allah’ın ilahi adaleti şaşmaz. Yalvaç ta tekin bayram Gelendost da Özmen sizlere sesleniyorum. Yalanla dolanla bir yere varamazsınız.

Bir Tost

02 Nisan 2019 Salı 19:50

Diyelimki ak parti oy çaldı peki sorarım size OYUNU ÇALDIRAN BELEDİYEYE NASIL SAHİP ÇIKACAK :) Birazcık mantık baş provakatör önümüzdeki seçimlerde iyi partinin adayı yada igm adaylığının sinyallerini 5 yıl önceden veriyor ben size sahip çıktım diyerek ahde vefa isteyecek cumaya mehmet sezgin namı diğer abbas koltuğa bazılarıda mabadının üstüne oturacaktır :)

Mustafa

02 Nisan 2019 Salı 15:47

Sadece geçersiz oylar sayıldı,tüm sandıklar sayılmadı,yanlış bilgi olmasin

SAYGILARRRRR

02 Nisan 2019 Salı 08:25

GELENDOST SEVDALISI VE BİR DOST YETERİ KADAR AÇIKLAMAYI YAPMIŞ BENCE DAHA ÖTESİ YOK. AĞZINIZA SAĞLIK ARKADAŞLAR.

Doğrular????

02 Nisan 2019 Salı 07:35

Gelendost sevdalısı arkadaş anlaşılan sen Gelendost deil Mehmet sevdalısısın senin anlattığın ıslak imza falan filan dediğin gibi herşey İstanbul da oldu karşılıklı imzalar falan İstanbul'da neden kabul etmiyorlar.size yapılınca hırsız var siz kazanın Ca herşey normal. Bu arada gelendost u köye çevıren şahsı savunmayla gelendost sevdalısı olunmaz

Bir Dost

02 Nisan 2019 Salı 02:56

Mustafacığım seçimi kazanamasanda gönülleri kazandın ama yanındaki Şahış ile hareket etmen sadece seni zedeler seni kullanmaya çalışacaktır benim şurda dostum var şöyle çözücez böyle yapıcaz diyerek senden para koparmaya çalışacaktır sana oy veren insanları daha çok pişman etmeden kendin ara hakkını senin yanında o kişiliksizi görünce insanlar farklı düşünüyor saygılar

Gelendost sevdalisi

02 Nisan 2019 Salı 02:42

4. Sonuc olarak ortada hem secim binasi sorumlusunun ve her iki partinin de kabul edip imzaladigi bir tutanakta AK Parti adayinin 32 oy farkla secildigi imza altina alinmis, ilce secim kuruluna yapilan itiraz sonucu AK Parti adayinin yapilan inceleme ve sayim sonucunda 34 fark oyla secildigi tutaklarla tespit edilip imza altina alinmistir. Yanlis bilgilendirmeler ve yonlerdirmelerle degil gerceklerle olaya bakmak gerekir , mesnetsiz ve gercek disi iddalarla ortaya atarak saibe yaratilmamalidir.

Gelendost sevdalisi

02 Nisan 2019 Salı 02:33

4. Arka kapidan girildi oylar tahrip edildi iddiasinda devletin polisine yapilan bir haksizlik olusmaktadir. Guvenligi saglamakla gorevli polislerimiz boyle bir duruma asla musaade etmezler herkesin disari cikarildigi bir durumda gorevliker disinda kimsenin binaya girmesine izin verilmez. Her iki partini adayi ve partilerin ilce baskanlari birlikte iceri alinmis olunup secim binasi sorumlusu ilce baskanlari ve her iki adayin huzurunda yapilan inceleme sonucu oylar aciklanmistir.

Gelendost sevdalisi

02 Nisan 2019 Salı 02:28

3. Secim sonucuna itiraz etmek secimlere katilan tum adaylarin en dogal hakkidir. Ancak hak mesnetsiz ve gercekdisi iddialarla degil gerceklerle aranir. Secim yapilan okulda kamera sistemi oldugu ve kesintisiz son ana kadar kayit yaptigi ve kayitlarin tekrar izlenebilirligi unutulmamalidir. Ortadabir usulsuzuk varsa kayitlar incelenirse ortaya cikar bos keseden atmaya gerek yoktur.

Gelendost sevdalisi

02 Nisan 2019 Salı 02:13

2. Sandik tutanaklarinin birinde bir yanlislik tespit edilmis olup oylarin tekrar sayilmasina karar verilmistir. Yapilan sayim sonucunda iyi parti lehine sayilan 1 oyun AK Parti lehine olmasi gerekliligine gecersiz olarak tutanak altina alinan 2 oyun bagimsiz aday lehine, 1 oyun mhp adayi lehine olmasi gerekliligi tutanak altina alinmistir. Sonuc olarak hakim uye ile diger uyeler tarafindan karar tutanagi duzenlenip imzalanmistir. 2 parti arasindaki oy farki 34 olarak AK Parti lehinedir.

Gelendost sevdalisi

02 Nisan 2019 Salı 02:04

1. AK Parti tarafindan oylarin yeniden sayilmasina bir itiraz gelmemistir aksine iyi parti tarafi ilce secim kuruluna kendilerine ait bazi oylarin gecersiz sayildigi dolayisiyla bu oylarin tekrar incelenmesi gerekliligi yonunde yazmis oldugu itiraz dilekcesi dorultusunda gecersiz sayilan oylar tek tek incelenerek tutanak altina alinmistir. Burada herhangi bir usulsuzlukle ve yasal olmayan bir durumla karsilasilmamistir.

Serkan biçer

02 Nisan 2019 Salı 00:00

İstanbul için Türkiye yi ayağa kaldıran AKP neden burada oyların tekrar sayılmasına karşı çıkıyor. Kendinizden eminseniz tekrar oy sayımını istersiniz. Şaibeli Başkan olacağıma adı gibi ak partinin ak Başkan'ı olmayı tercih ederim. İtiraz ediyorsanız demekki var birşeyler

Temiz siyaset

01 Nisan 2019 Pazartesi 23:38

AKP tarafı kendilerin den eminse neden oyların tekrar sayılmasına itiraz ediyor.oylar tekrar sayılsın şaibe kalksın ortadan. Şaibeli Başkan olacağına temiz Başkan olsun???

Batık Sütçüye selam

01 Nisan 2019 Pazartesi 22:47

Yukarda Allah var gam yok herkez ettiğini öder. Bir taraf yenilgisini kabul etmişti bir taraf ise galibiyetini kabul etmişti. Amma gel velakin sütçü ortaya çıktı ateş saçan diliyle nifak tohumlarını saçtı. Daldan dala gidiyorsun Sütçü maşallah.

SAYGILARRRR

01 Nisan 2019 Pazartesi 22:32

ORTADA ARKA KAPI FALAN YOKK!!! AK PARTİ, MEHMET SEZGİN DÜŞMANI VAR. TARAFLARI BİRBİRİNE KIŞKIRTIP ORTALIĞI KARIŞTIRIP AMACINA ULAŞMAYA ÇALIŞAN BİRİSI VAR. BİR LAF VARDIR DELİNİN BİRİ KUYUYA TAŞ ATMIŞ HERKEZ ARKASINDAN GİDİYO...

SAYGILARRRRR

01 Nisan 2019 Pazartesi 22:23

HABERLERİN DOĞRUSU ZATIII MUHTEREMİN PAYLASIMLARI ZATEN DİMİ ? İL SEÇİM KURULU DEĞİL AVRUPA BİRLİĞİNE GİTSENİZ YALAN. BU ARADA TESPİT EDİLEN ŞEYLERDEN BİLGİMİZ VAR. BİZDE 1 OY EKSİK SAYILMIŞ. YSK BU 1 OYDA BİZE EKLENMİSTİR. ARADAKİ FARK 1 OY DAHA ARTMISTIR...!!

Gelendostlu

01 Nisan 2019 Pazartesi 22:14

Oylar sayıldığında mehmet sezginin çıkması çok doğal Asıl cevaplanması gereken soru sayım bittikten sonra bina görevlisinin herkesi dışarı çıkarıp daha sonra arka kapıdan içeri bazı insanları alarak oy pusulalarını tahrip etmesi sonucunda bir işlem yapıldı mi?

İyi parti

01 Nisan 2019 Pazartesi 22:10

Kesinlikle yalan haber İyi parti il seçim kuruluna gidiyor İnanmayın Bir çok şeyi tespit edildi

Batık Sütçüye selam

01 Nisan 2019 Pazartesi 21:13

Burada yaşamayan zaatı muhteremler ortalığı karıştırdı lakin bizim dik duruşumuz değişmedi. Buradan selam olsun etçiye'de Sütçüye'de. MEHMET SEZGİN GELENDOSTA HAYIRLI OLSUN.

SAYGILARRRR

01 Nisan 2019 Pazartesi 20:38

ASLINDA İTİRAZ İYİ PARTİ İLE AK PARTİ ARASINDA DEĞİL HERKES TARAFININ DURUMUNU KABULLENMİŞTİ. ASIL İTİRAZ CHP'DEN İHRAÇ EDİLMİS SEVENİ SAYANI OLMAYAN MEHMET SEZGİN BASKANA DÜŞMANLIĞI OLAN BİR ZATTTT TARAFINDAN....MEHMET SEZGİN GELENDOSTTA HAYIRLI OLSUN.!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR