28 Nisan 2024 Pazar

Forklift ile tır arasında sıkışarak can verdi

Forklift ile tır arasında sıkışarak can verdi

Isparta

Isparta’da forklift ile tırın arasında sıkışarak can veren 61 yaşındaki Erol Saygıvar bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Olay dün Gönen ilçesi mevkiinde bulunan Göltaş Çimento Fabrikasında meydana geldi. Forklift sürücüsü S.Y. çimento yüklerken, geri manevrası sırasında tır şoförü Erol Saygıvar’ı tır ile forklift arasında sıkıştırdı. Saygıvar olay yerinde can verdi. Cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırılırken, sürücü gözaltına alındı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Erol Saygıvar bugün öğle namazına müteakip Asri Mezarlık Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Öte yandan gözaltına alınan sürücü S.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartakus

27 Kasım 2023 Pazartesi 21:29

Allah rahmet eylesin.

Turan Gaya

27 Kasım 2023 Pazartesi 16:22

Şöförü Suçla - Operatörü suçla sen aradan sıyrıl G. Efendi duba yok, reflektör yok arkadaş gelmiş kafasına göre branda çekiyor, öbürüde yükleme yapıyor, nerde senin kuralların G**** Efendi lüzümsuz işlerle uğraşacağına asıl işlerinle uğraş ama bilmezsin sen bu işleri G**** efendi BAKACAZZZZZ

Recep Baş

26 Kasım 2023 Pazar 20:28

Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim yakınlarına sabırlar versin

Kara Kartal

26 Kasım 2023 Pazar 20:12

Arkadaş Allah rahmet eylesin , bu Goltas da iş kazası bitmez, yazık günah bu insanlara. I.k. Gu. Ün. Orada olduğu sürece herkes tedirgin garibanın ekmeği ile oynuyor. Acaba bugün sıra kimde korkusu var. Hanım ağalarım elbet birgun farkına varacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR