28 Nisan 2024 Pazar

FLAŞ GELİŞME FETÖ SANIĞINA 6 YIL 3 AY HAPİS

FLAŞ GELİŞME FETÖ SANIĞINA 6 YIL 3 AY HAPİS

Isparta

Burdur'da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel DevletYapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan ve tutukluyargılanan Ağlasun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili H.Ö'ye 6 yıl 3ay hapis cezası verildi.

 

Burdur Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu H.Ö'nünyanı sıra mesleklerinden ihraç edilen ve tutuklu bulunan 6 polis memuruylasanıklar ve avukatları katıldı.

 

İKİ TELEFONUNDA BYLOCK VAR AMA FETÖ İLE İLİŞKİSİ YOK(!)

 

Sanık polis memuru E.Ç, ByLock kullanmadığını öne sürerek,bu programı ne şekilde kullandığının tespit edilmesini istedi. Polis memuruT.E, uzun yıllar terörle mücadelede çalıştığını, ailevi olarak zor durumdaolduğunu belirterek, tahliye talebinde bulundu. Kullandığı iki telefonda da ByLocktespit edilen polis memuru Y.Y, FETÖ ile irtibatının bulunmadığını iddia etti.

 

BANK ASYA'NIN FETÖ'NÜN OLDUĞUNU DUYMADIM(!)

 

Polis memuru H.B, ByLock'un telefonuna nasıl yüklendiğinianlamadığını savundu. Bank Asya'da hesabı olduğunu kabul eden H.B, "AmaBank Asya'nın böyle bir yapıyla ilgisi olduğunu duymadım." dedi.

 

Mahkeme Başkanı Mehmet Ali Yüce, "FETÖ'nün olduğunu17-25 Aralık'tan sonra da mı öğrenemediniz, polis olarak devlete savaş açmışbir örgütü nasıl duymadınız?" sorusu üzerine H.B, "Yok, bilmiyordum.Ben KOM'da başka kısıma bakıyordum. Detaylarını bilmiyordum." yanıtınıverdi.

 

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

 

Açığa alınan ve tutuklu yargılanan Ağlasun Gıda, Tarım veHayvancılık İlçe Müdür Vekili H.Ö. de muhafazakar bir insan olduğunu belirterek,terörle ilgili bir işe karışmadığını savundu. H.Ö, 17-25 Aralık'tan sonracemaatle ilişkisini kestiğini iddia etti.

 

Mahkeme heyeti H.Ö'yi "FETÖ/PDY'ye üye olmak"suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanık polis memurlarınıntutukluluk hallerinin devamına da karar veren mahkeme heyeti, duruşmayıerteledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Abdulwahhab

10 Nisan 2017 Pazartesi 18:47

Bakan cocuklarina, ihale hirsizlarina, imar cetelerine, Jet fazil serserisine kimse birsey yapmiyor, milletin hekimi, veterineri, ogretmeni ve ebesi ile ugrasiyorlar, Allah topunun belasini versin, ne hale geldi memleket.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR