30 Nisan 2024 Salı

FETÖ/PDY OPERASYONU 15 GÖZALTI

FETÖ/PDY OPERASYONU 15 GÖZALTI

Isparta

Aralarında Isparta'nın da bulunduğu çok sayıda ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün mahrem askeri yapılanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu çalışma sonucu Iğdır merkezli olarak bu kentin yanı sıra İstanbul, Ankara, Tekirdağ, Çorum, Giresun, Bayburt, Kayseri, Adana, Malatya, Balıkesir, Sakarya, Manisa, Isparta, Erzincan, Erzurum ve KKTC'deki çeşitli adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda, örgüt mensubu oldukları ve örgütün askeri yapılanmasında bulundukları belirtilen 15 zanlı gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kazım

09 Mayıs 2018 Çarşamba 08:44

topla topla bitmiyor. bence adliyede bile hala etkin fetöcüler var

Biri

08 Mayıs 2018 Salı 17:59

Gülcü denen şahıs, madem kötü bir şehir ısparta neden lakabını kullanıyorsun? Söyle biz de bilelim. Sevmiyorsan güle güle

Gülcü

08 Mayıs 2018 Salı 16:46

Isparta olmazsa olmaz tabii. Okadar bereketli bir fetö tarlası ki her türlü terörist tohumunu kabul ediyor bu şehir.

Anti feto

08 Mayıs 2018 Salı 16:34

dogudaki kürt kardeşlerimiz ekızardık neden pkk lı akrabalarını ihbar etmiyor diye şimdi hak verdim her ailede fetocu var üstüne üslük hala bzi ne yaptık diyecek kadar yuzsuzler kimse şikayette bulunmuyor neymiş bekara karı boşamak kolay

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR