29 Nisan 2024 Pazartesi

FETÖ'NÜN ELİNDEN ALINAN YURTTA YANGIN ÇIKTI

Isparta’da eskiden FETÖ tarafından erkek yurdu olarak kullanılan binanın çatı kısmında yangın çıktı.

Isparta

Edinilen bilgiye göre, Isparta Tren Garı alt kısmında bulunan FETÖ/PDY’nin eski erkek öğrenci yurdu olan ve darbe girişiminin ardından kapatılan binanın çatı kısmında saat 16.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye ile polis ekipleri sevk edildi. Emniyet güçlerinin çevre güvenliği aldığı yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatlik çalışma sonrasında yangını söndürerek, kontrol altına aldı.

Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı belirtilirken, daha önce de birçok kez yanan binada maddi hasar oluştu. Yangının kesin çıkış nedeni ise yapılacak olan inceleme sonunda netlik kazanacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

13 Nisan 2018 Cuma 15:47

Adamlar yurdu devlete vermek istemeyince yangın çıkarıyorlar. Vay be! Neden bütün anahtarlar değiştirilmemiş, neden önlem alınmamış? Açıkça size (devlete) yedirmeyiz diyorlar! Hain bunlar! Milletin malını gasp ettiler ve şimdi de yakmaya kalkışıyorlar. Allah köklerini kessin bunların.

Mehmet

13 Nisan 2018 Cuma 00:21

bu kaçıncı yangın lan burada kimse arkasını aramıyor mu ?

Ispartalı

12 Nisan 2018 Perşembe 22:34

Çok garip ama orası resmen birileri tahrip etsin diye kapısı açık tutuluyor. 3. yangın çok garip iki tahta çaksan gene önlem alırsın. ......

hd

12 Nisan 2018 Perşembe 19:03

binaya yazik oldu, talan oldu, harebe oldu...ogrenci yurdu olsaydi hizmet gorurdu..devlet malinı koruyamadi

sahipsiz

12 Nisan 2018 Perşembe 18:44

madem el koydunuz bari sahip çıkın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR